Tavuk pilav yiyoruz diye insanların hulk olmamızı beklemesi

2 yıl olmasa da yaklaşık 2 yıldır bu sporla amatör şekilde uğraşıyorum.
Biliyorum ki ilk baştaki gibi gelişme devam etmeyecek yavaşlayacak fakat bunu ben bilsem de insanlardan sürekli aynı tepkiyi alıyorum.
Protein tozu da alıyorsun ama çok büyümemişsin sanki , bu kadar dikkat ediyorsun ama pek fark etmedi vsvs ben bu sporu büyüme amacından çok sevdiğim için yapıyorum fakat milletin de bu sığ bakış açısı moralimi bozmuyor değil.
Bazı psikolojik nedenlerden ötürü yemek yiyemediğim de oldu , ilaç kullandığım da oldu bunları kimseye demiyorum bahane gibi olmasın diye de ne desem bilemiyorum içimi dökmek için geldim yazıyorum buraya. İnsanın hevesini kırıyorlar anca.

insanların dediklerini bu kadar kafaya takma bence , herkes farklı amaçla spor yapar senin ne amaçla yaptığını bilmeyen insanlar boş boş eleştrip yorum yaparlar sen kendi bildiğinden vazgeçme derim

lan sağlıklı besleniyom diye sanki ayıp bişeymiş gibi akrabalarım beni konuşuyo ayy şuna bak kola içmiyor ekmek yemiyo ekmek yemeden bişey yapaman lan sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Takma kafaya ne derlerse desinler, yumurta, tavuk ,hindi, pilav, sığır, tatlı patataes ,avakado, lahana, karnabahar, ıspanak,yaban mersini,mercimek ,nohut,fasulye DEVAM...

Back
Yukarı