Tavsiyenize İhtiyacım Var !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bootex

Üye
Merhaba Arkadaşalar ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum,konu şu ki ben sizlerden bir diyet programı istiyorum forumda yaşıma ve kiloma göre bulamadığımdan bu konuyu açtım öncelikle her akşam Body salonuna gidiyorum saat 6.30 gibi bu arada lise 1 öğrencisiyim vede öğlenciyim saat 11:40 ta okula gidip 6 gibide evde oluyorum sizden bu programa uyacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum

NOT:

Kilo:82 kg

Boy:1.74 cm

Yağ oranı:Yüzde olarak veremicem ama göbek var :)

Şimdiden Herkeze teşekkürler ;)

bench_Obench_Obench_Obench_Obench_O

bikere beyaz ekmekten vazgeç onun yerine tam buğday yada çavdar ekmeği ye.abur cuburu bırak cips vs. çayı veya o tarz içecekleri az şekerli iç bide yatmadan 2 saat önce ağır yiyecekler yeme

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı