declorx
Yeni Üye
canınız çok tatlı vb çikolata istediğinde hatta çok istemediğinde bile yapılabilecek çılgın kalorisi olmayan bir tatlı
Malzemeler
100 gram doğranmış çilek
1 yemek kaşığı kakao (şekersiz pasta yapımında kullanılandan)
5-6 tatlandırıcı (ben diada satılan kanserlilerden aldım, splenda daha güzel olur 3tane yeter ondan)
50ml su (yarım çay bardağı)
Yapımı
Yarım çay bardağı suyu teflon tavaya tencereye alın kaynamaya başlayınca içerisine çilekleri atın, ardından kakaoyu ve tatlandırıcılarıda gönderin. sürekli karıştırın içerisine ilk koyduğumuz suyu uçuracağız çileğin suyu çıkmaya başlayacak çileğin suyundanda biraz uçurunca olmuş demektir. çilek zaten tatlı bir meyve eğer çileğiniz güzelse tatlandırıcı ilave etmenize gerek yok kendi şekeri yetecektir. benim aldıklarım kokulu tatlı o eski çileklerden değildi
nerde la o eski çilekler 
üzerine
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinli-dondurma-ikolata-veya-vanilyal-t51393.html
bu tarifte verdiğin dondurmadan 1 kaşık şahane oluyor
Sıcak sıcak soğumadan yiyin Afiyet olsun
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:29 ----------
kendi kendime teşekkür edesim var ama butonu yok
bir daha yaptım yine şahane oldu
dondurma ile tüketin gerçekten muazzam
Malzemeler
100 gram doğranmış çilek
1 yemek kaşığı kakao (şekersiz pasta yapımında kullanılandan)
5-6 tatlandırıcı (ben diada satılan kanserlilerden aldım, splenda daha güzel olur 3tane yeter ondan)
50ml su (yarım çay bardağı)
Yapımı
Yarım çay bardağı suyu teflon tavaya tencereye alın kaynamaya başlayınca içerisine çilekleri atın, ardından kakaoyu ve tatlandırıcılarıda gönderin. sürekli karıştırın içerisine ilk koyduğumuz suyu uçuracağız çileğin suyu çıkmaya başlayacak çileğin suyundanda biraz uçurunca olmuş demektir. çilek zaten tatlı bir meyve eğer çileğiniz güzelse tatlandırıcı ilave etmenize gerek yok kendi şekeri yetecektir. benim aldıklarım kokulu tatlı o eski çileklerden değildi

üzerine
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinli-dondurma-ikolata-veya-vanilyal-t51393.html
bu tarifte verdiğin dondurmadan 1 kaşık şahane oluyor

Sıcak sıcak soğumadan yiyin Afiyet olsun
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:29 ----------
kendi kendime teşekkür edesim var ama butonu yok

bir daha yaptım yine şahane oldu

dondurma ile tüketin gerçekten muazzam