HsynTR
Üye



30gr fındık
30gr badem
52gr yer fıstığı(tuzsuz)
20g kuru erik
eti lifalif yulaf ezmesi 2su bardağı
eti lifalıf kuru meyveli ve fındıklı yulaf ezmesi 1 su bardağı
5g antep fıstığı
55gr sarı üzüm(altın çekirdeksiz-izmir üzümü)
34 tane yaptım.(sizin yuğuruşunuza bağlı kaç adet çıkması)ve her biri 52 kalori.
İSTEĞE GÖRE ARTTIRILABİLİR MALZEMELER VE DEĞİŞTİRİLEBİLİR.
Öncelikle kuru eriğimizi doğruyoruz ve bütün malzemelerle rondoda güzelcenek toz haline getiriyoruz,ardından bir kaba yulafımızı ve o malzemeleri ekliyoruz ve göz kararı sütümüzü döküp yuğuruyoruz,light süt kullanmanızda fayda var öncelikle.Ardından karışımımızı şekil haline getirip,fırın kağıdı serilmiş tepsiye koyup fırına veriyoruz 20dakika felan pişiriyoruz ve harika bir granola bar oluyor.
NOT:EĞER FAZLA TATLANDIRMAK İSTERSENİZ SARI ÜZÜMÜ ARTTIRABİLİRSİNİZ YULAF TADI GELMESİN İSTİYORSANIZ,KURU MEYVELER ONA ARTTIRILABİLİR BENİM YAPTIĞIMDA YULAF TADI GELİYOR.
KİLO ALMAK İSTİYENLER İÇİN BİREBİR...
MAKROLAR SSDEDİR. MAKRO SIRASI YAĞ-KARB-LİF-ŞEKER-PRO VE KALORİDİR.