Takıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar bundan 6 ay önce bacaklarımı jiletle tıraş ettim gerçekten çok kötü hissettim ve bu bende takıntı yapmaya başladı araştırmadığım konu kalmadı halen arada bacaklarıma bakıp kendimi beğenmiyorum biliyorum bunun iyi birşey olmadığını ama yapıyorum arkadaşlar yardım etseniz ne yapmalıyım
???

Merhaba arkadaşlar bundan 6 ay önce bacaklarımı jiletle tıraş ettim gerçekten çok kötü hissettim ve bu bende takıntı yapmaya başladı araştırmadığım konu kalmadı halen arada bacaklarıma bakıp kendimi beğenmiyorum biliyorum bunun iyi birşey olmadığını ama yapıyorum arkadaşlar yardım etseniz ne yapmalıyım
???

Eğer bacak kıllarından memnun değilsen epilasyona git kökünden iş halolur.Jilet gibi şeyler kısa süreli çözümdür eğer birdaha çıkmasını istiyorsan zaten fazlasıyla çıkar.

bacağını traş ettin kötü hissettin ? neden kötü hissettin..

berbat duruyorsa kökü sende değilmi çıkar yeniden 6 ay olmuş..

epilasyon çok uzun vadede çözüm , ağda uzun vadede çözüm , makina kısa vadede çözümdür.

erkekte bacak kılı çok sorun olmaz yani görünüm açısından profesyonel sporcu değilsen (vg dahil) :) o yüzden takma kafana

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı