Bugün uzun zamandır evde duran tahin gözüme çarptı, değerlerine baktım 25 protein yazıyor.Kalorisi 600, yağdan gelen 500 diyor.Üstünde de yağ birikmişti onu döküp pekmez ve bal karıştırarak yedim gayet güzeldi.
Üstündeki yağ, sonradan eklenen yağ mı yoksa susam yağı mı? Yediğim kısımda hiç yağ yokmuş gibime geldi.
Yağ konusunda tereddüte düştüm, bilginiz var mı acaba? Tahinin üstünde biriken yağ içindeki yağ mı? Üstündeki yağı dökersek geriye ne kadar yağ kalır?
Üstündeki yağ, sonradan eklenen yağ mı yoksa susam yağı mı? Yediğim kısımda hiç yağ yokmuş gibime geldi.
Yağ konusunda tereddüte düştüm, bilginiz var mı acaba? Tahinin üstünde biriken yağ içindeki yağ mı? Üstündeki yağı dökersek geriye ne kadar yağ kalır?