Tahin hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uzzman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uzzman

Yeni Üye
Bugün uzun zamandır evde duran tahin gözüme çarptı, değerlerine baktım 25 protein yazıyor.Kalorisi 600, yağdan gelen 500 diyor.Üstünde de yağ birikmişti onu döküp pekmez ve bal karıştırarak yedim gayet güzeldi.
Üstündeki yağ, sonradan eklenen yağ mı yoksa susam yağı mı? Yediğim kısımda hiç yağ yokmuş gibime geldi.
Yağ konusunda tereddüte düştüm, bilginiz var mı acaba? Tahinin üstünde biriken yağ içindeki yağ mı? Üstündeki yağı dökersek geriye ne kadar yağ kalır?

çok fazla yağlıdır , tabi ki gerçek tahin ve susam oranı ,yağ tiplemesi yükseks e?!...

susam türleri "yağ oranları da " farklıdır ...yani "sudan susamı "ile adana susamı vb arasında fark olabilir...

fazla yerseniz kilo alırsınız...

kalsiyum kaynağı olduğu söylenir, doğrdudur vardır ,ama tek tipleme kalsiyum kaynağıdır , çeşitlilik içermez !...)

çok fazla yağlıdır , tabi ki gerçek tahin ve susam oranı ,yağ tiplemesi yükseks e?!...

susam türleri "yağ oranları da " farklıdır ...yani "sudan susamı "ile adana susamı vb arasında fark olabilir...

fazla yerseniz kilo alırsınız...

kalsiyum kaynağı olduğu söylenir, doğrdudur vardır ,ama tek tipleme kalsiyum kaynağıdır , çeşitlilik içermez !...)

Ben yüzeye çıkan yağı merak ediyorum.Sonradan eklenilen yağ mı yoksa susam yağı mı?

Ben yüzeye çıkan yağı merak ediyorum.Sonradan eklenilen yağ mı yoksa susam yağı mı?
sonradan eklenmişse içeriğinde yazar.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:49 ----------

ayrıca susam çok ucuz alıcam 2-3 paket her yemeğe dökücem günde bir paket iyi gider.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/tahin-t3108.html

Arama Kelimeleri : tahin

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı