Terminator
Üye
selam
t3-tiromel 250mg abdi ibrahim.kulanan varmi .lütfen yazin
t3-tiromel 250mg abdi ibrahim.kulanan varmi .lütfen yazin
PANZEHIR dedi:t3 maddesi(liothyronin) biraz kuvvetlidir. ben sana lt4(levothyroxin) maddesini tavsiye ederim.
t4 maddesini ephedrin ile kombine edenler kuvvetli bir yag erimesini gözlemlemislerdir. t4 daha az yan etkiye sahip oldugu icin t3 'e oranla kullanimida coktur.
t4 maddesi türkiyede su isimde satiliyordu;
Tefor (organon)
t3 maddesi türkiyede su isimde satiliyordu;
Tiromel 25mcg (abdi ibrahim)
1 1.5 ay 1 tablet gecilmemelidir demissin suan baslıgı tam hatırlamıyorum fakat forumdan aldıgım kür boyleKullanımı tabi tavsiye edilmiyor.Fakat 1 ay ila 1.5 ay günlük 1tablet kullanımı asla geçilmemelidir.
1 1.5 ay 1 tablet gecilmemelidir demissin suan baslıgı tam hatırlamıyorum fakat forumdan aldıgım kür boyle
T3
Days 1,2: 50mcgs
Days 3,4: 75mcgs
Days 5-18: 100 - 125mcgs
Kritik aşaması:
Yavaş kür. Burası kritik TSH seviyeleri
kazasız bir şekilde adaptasyon sağlayacaktır.
Days 19-22 : 125mcgs (ya da 100 senin maksimumuna göre değişir)
Days 23-26 : 100mcgs
Days 27-30: 75mcgs
Days 31-34: 50mcgs
Şimdi super slow (TSH burada t3'e duyarlı olacaktır)
Days 35-41 : 37.5mcgs
Days 42-48 : 25 mcgs
Days 49-56 : 12.5 mcgs
Toplam 8 hafta.
ben bunu clenbuterolle kombine ettim 2 hafta clen baslangıcta piramit seklinde arttırdım 6. günden sonra 6 clen le birlikte devam ettim clene 2 hafta sonra 1 hafta ara vereceğim ara verdigimdede ventolin alacagım ne diyorsunuz cokmu zararlı eyv sentetik tiroid sonucta ama bunu göze aldım bu yüzden lutfen soyle zararlı boyle zararlı demektense iyi bir kür olusturmama yardım edin boy 1.84 kilo 107 birde forumda araştırdım fakat tam anlamıyla istedigim gibi bir diyet bulamadım gercekten agır bir diyeti olan veya belki ben bulamamısımdır link verirseniz sevinirim ve bu yukarıdaki kürü 60 yerine 45 days yapacagım.
t3 kullandınmı daha once bugun 100mg aldım fakat sanki son 25 likten sonra damarlarımda ufak bir uyuşmamı desem agrı mı desem bu tip seyler oldu ne dersin normalmi yoksa bırakmalımıyım kürüdoz bu sekılde degılde daha da yavas arttırmak daha dogru olur 5 gunde bır dozaj artımı daha mantıklı olabılır ve dozu alatırkende aynısı uygulanır
t3 kullandınmı daha once bugun 100mg aldım fakat sanki son 25 likten sonra damarlarımda ufak bir uyuşmamı desem agrı mı desem bu tip seyler oldu ne dersin normalmi yoksa bırakmalımıyım kürü