Tüy kesme makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebayar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeş bu tarz ürünler işe yarıyor. Gayet iyi alabiliyor yani. Fakat kılları kalınlaştırabilir. Yani mühim değil zaten alındıkça gözükmez diyorsan al kullan. Diyorsan çok kalınlaşmasıyla uğraşamam ağda yap 2 hafta çıkmadan rahatça gezersin :)

Ağdayı da düşündüm hocam denemem lazım bakalım :) Kılların kalınlaşması pek mühim değil kestikten sonra 3-4 hafta rahat etsin de vücut sorun değil.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün spor salonunda bir abimizle ufak sohbetimiz oldu. Vücuttaki tüyleri/kıllara nasıl çözüm bulabilirim diye, oda bana bir makine önerdi.
Aranızda kullanan arkadaşlar var mıdır?
REMINGTON BHT300 VÜCUT TÜY KESME MAKİNESİ - Teknosa
Almaya değer mi?
bende aynı tipte olan philipsin bir modeli vardı kullanırken çok memnundum gayet kullanışlı ve rahattı fakat üstünden 3-4 ay geçmiş olmasına rağmen "elek olarak adlandıracağım " umarım anlarsın o bölge kullanım esnasında kendiliğinden düştü neyse servise gittim durumu anlattım makineye baktı makineyi yere düşürmüşsun dedi itiraz ettim ancak ne fayda makineyi 90 tlye almıştım servis değişim için 50 tl ücret istedi bende yaptırmadım makine hala elimde bekliyor bende babyliss erkek vücut bakım seti aldım 7-8 aydır kullanıyorum

öncelikle kıl kesme 3-4 hafta bir erkeği idare edemez. çünkü salgılanan hormon kıl kökünü tetikler ve kesilen kılın uzamasını sağlar.

erkek için 3-4 hafta ancak ağda ile olabilir. eğer düşüncen bu yönde ise epilasyon aleti araman daha uygun olacaktır.

öncelikle kıl kesme 3-4 hafta bir erkeği idare edemez. çünkü salgılanan hormon kıl kökünü tetikler ve kesilen kılın uzamasını sağlar.

erkek için 3-4 hafta ancak ağda ile olabilir. eğer düşüncen bu yönde ise epilasyon aleti araman daha uygun olacaktır.
Epilasyon kökten alıyor sanırsam ? Çok acı verirmi ? :D ayrıca bazı kişilerde mesela ağda yapınca iz kalıyor. Geçen arkadaşım kol altına yapmış ten renginin daha koyu renginde tuhaf bir iz kaldı.

Epilasyon kökten alıyor sanırsam ? Çok acı verirmi ? :D ayrıca bazı kişilerde mesela ağda yapınca iz kalıyor. Geçen arkadaşım kol altına yapmış ten renginin daha koyu renginde tuhaf bir iz kaldı.

cilt yapısı kişiden kişiye değişir iz kalması konusunda bir şey diyemem ama zamanla geçiyor genelde.

kendi tecrübemden aktarayım ilk epilasyonla ağda acıtıyor. (kıl uzunkende epilasyon olmaz onu makineyle kısaltıp yapmaya dikkat edilmelidir) sonrada çıkan kıllar kısa halde iken alırsan eskisi gibi acıtmıyor (acı farkı -%70 gibi) yani burda mesele ilk epilasyon onu atlatırsan gerisi gelir :D

ayrıca kıl döngüsünde kısa halinde (1 - 2 mm) iken alırsan kılda zamanla zayıflama ve yok olma yönünde seyir oluyormuş.

ağda sonrası limon+tuz da önerilmekte. bu uzun bir süreçmiş ben yeni yeni deniyorum gözle görünür faydasını görürsem belirtirim.

cilt yapısı kişiden kişiye değişir iz kalması konusunda bir şey diyemem ama zamanla geçiyor genelde.

kendi tecrübemden aktarayım ilk epilasyonla ağda acıtıyor. sonrada çıkan kıllar kısa halde iken alırsan eskisi gibi acıtmıyor (acı farkı -%70 gibi) burda mesele ilk epilasyon onu atlatırsan gerisi gelir :D

ayrıca kıl döngüsünde kısa halinde (1 - 2 mm) iken alırsan kılda zamanla zayıflama ve yok olma yönünde seyir oluyormuş.

ağda sonrası limon+tuz da önerilmekte. bu uzun bir süreçmiş ben yeni yeni deniyorum gözle görünür faydasını görürsem belirtirim.
Tamam hocam teşekkürler :)

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün spor salonunda bir abimizle ufak sohbetimiz oldu. Vücuttaki tüyleri/kıllara nasıl çözüm bulabilirim diye, oda bana bir makine önerdi.
Aranızda kullanan arkadaşlar var mıdır?
REMINGTON BHT300 VÜCUT TÜY KESME MAKİNESİ - Teknosa
Almaya değer mi?

Bende Braun cruzer 6 Body kullanıyorum dostum ve gerçekten sonuçlar başarılı

Ankesörlü cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tüylerı/Kılları aldıktan kaç hafta sonra uzamaya başlıyor hocam.
Hocam tabikide sıfıra sıfır temizlemiyor ancak çok çok kısa alıyor mm lik oranda ve uzaktan görmek mümkün değil. Aşağı yukarı bende 3. haftanın sonunda kıllar belirginleşmeye başlıyor. Tabi şunu belirtmekte fayda var kişiden kişeye fark eder sanırım. Benim göğsüm o kadar kıllı değil ve şunu unutmamak gerekir bazı insanlarda bu makineleri kullandıktan sonra bir miktar kıllarda sertleşme olabilir ben 3 aydan beri kullanmaktayım ancak bi sertlik yok. Makine ile temizledikten sonra o kalan kısımları sarartmayı düşünüyorum acaba hiç yokmuş gibi olacak mı veya sararttıktan sonra mı temizlesem bu konuda fikir sahibi veya tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...

Makina ile alıyordum bende.tamam gözüken kıl yok ama koluna temas ederlerse insanlar rahatsız olduklarını dile getiriyolar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodygroom 2028 ile temizledim bacaklarımı sonuç harika vücuduma geçicem kollarımda kararsızım biraz var. Kısaltsamda diken diken olur mu acaba dokunanlar hisseder mi kesildiğini

Koluma vurmadım hiçte niyetim yok vurmaya. Ama bayanların bi yöntemi varmış bu ameliyat eldivenleri ile tüyleri alıyorlarmış. Kollardaki kıllar içinde geçerli olabilir belki. Bayanlar bu yöntemden önce bir krem sürüyorlarmış fazla acı olmasın diye tabi ne kadar doğru bilemem.

Hocam tabikide sıfıra sıfır temizlemiyor ancak çok çok kısa alıyor mm lik oranda ve uzaktan görmek mümkün değil. Aşağı yukarı bende 3. haftanın sonunda kıllar belirginleşmeye başlıyor. Tabi şunu belirtmekte fayda var kişiden kişeye fark eder sanırım. Benim göğsüm o kadar kıllı değil ve şunu unutmamak gerekir bazı insanlarda bu makineleri kullandıktan sonra bir miktar kıllarda sertleşme olabilir ben 3 aydan beri kullanmaktayım ancak bi sertlik yok. Makine ile temizledikten sonra o kalan kısımları sarartmayı düşünüyorum acaba hiç yokmuş gibi olacak mı veya sararttıktan sonra mı temizlesem bu konuda fikir sahibi veya tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...

Anladım hocam o sarartma olayı ben koluma uygulamıştım var ile yok arasında gibi bir şeydi.

Bende omuz kıllarımdan şikayetçiyim. Bir kere ağda yapıp daha sonra sürülen ve kıl oluşumunu engelleyen losyonlar varmış,onları kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda deneyimi olan fikrini paylaşırsa sevinirim.

Bende omuz kıllarımdan şikayetçiyim. Bir kere ağda yapıp daha sonra sürülen ve kıl oluşumunu engelleyen losyonlar varmış,onları kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda deneyimi olan fikrini paylaşırsa sevinirim.
Abi iğneli epilasyon da yapabilirsin o yöntem de iyi , ama ağdayla alırsan bir zaman sonra kıl köklerin zayıflıyor buna losyonlarda yardım ediyor. Zaman geçtikçe daha da azalıyor ve güzelleşiyor yapılan yer, acısına katlanabilirsen iyi yöntem 2 yılda sonuç verir

Back
Yukarı