Türkiyenin İLK Vücut Geliştirme ŞARKISI !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan izzet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alıntıda olsa paylaştığın için teşekkürler...

kurallar 5: Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım. Şimdiye kadar yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuştur ama bundan sonra hepimiz daha dikkatli olalım.

adi:emre
amator biri olmasi lazim

rep emre diyor kendine

nutrimax in yarışmasında sahneye çıkmıştı şahsen hiç beğenmedim pekte beğenilmedi zaten. Kendisininde vücut geliştirme yaptığını hatta vücut geliştirmenin kendisine çok şeyler kazandırdığından filan bahsetmişti.Mikrofon tuttuğu kolundaki sol anahtarı dövmesi çok hoşuma gitmişti

kendisi kadıköyde rex sinamasının civarında gezinirken görülebilir. :D

şarkının sözleri bombaymış yahu

'abi yarın akşam 8de kızla buluşcam acil kas yapmam lazım''

reklam amaçlı olduğunu sandım ama genel düşüncelere tercüman olmuş.bir haftada bunun gibi olabilirmiyim diyen gördüm gunteri göstererek. :)
güzel bir çalışma.

Ben daha önce dinlemiştim bir arkdaş vasıtasıyla çok hoşuma gitti sadece türkçe oluşu bile sevilmesine sebep bence. paylaşan arkdaşa teşekkürler.

Back
Yukarı