Predatel,
Bir üye defalarca uyarıldıysa ve halen uyarılara kulak asmıyorsa ben bunu hiçe saymak olarak algılarım.
'Belli ki hızlı yazıyor' demişsiniz ve haklı da olabilirsiniz ancak bunun cevabını daha önce verdim ÖZEN göstermek.
Eger bu uye gercekten imla kurallari yuzunden sinirsiz uzaklastirilirsa hem uyeye hem de foruma buyuk haksizlik yapilmis olur.
Bu tabi sizin yorumunuz. Bu uye daha önce imla hatalarına özen gösterebileceğini gösterdi uzun sürede düzgün şekilde yazmaya devam etti. Kendisi özür diledi ve bundan sonra dikkat edeceğinin sözünü verdi. 2. kez uyarı yapmayız.
Cunku uye bilgili ve hicbir cikari olmadan burda herkese yardim etmeye calisiyor
Bir üye ister profesör olsun ister olmasın bu forumda kurallara uymazsa yine uyarılır.
Burada yazmak her bir üyenin kendi kararıdır.
Bu forum hem bilgi almak hemde bilgi paylaşmak için online'dır. Bu kendisini farklı kılmaz, böyle bir beklentisi olan üyenin de asla bu forumda yer alması taraftarı değilim.
Herkes eşittir bu forumda.
Yönetime karşı güveni sarsacak olan o kesim o halde forumun konseptini anlamamış ve halen kuralları okumamış olmalı.
bu sure zarfi icerisinde gordugum kadari ile (nedenini bilemeyecegim) cok faydali uyeler bir sekilde kusturulmus-kusturulmeye devam ediyor- ve forumdan uzaklasmaya baslamislar.
Örnek ve ispat rıca ediyorum. Kimleri küstürmüşüz kimleri gereksiz yere banlamışız ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:54 ----------
Bu kadar iyiliksever bir insanın, bunun gibi bir sebeple banlanması beni gerçekten üzmekte...
Ben forum kurallarının bu kadar katı olmasından şikayetçiyim. Türkçe kurallarına uymadığı gerekçesiyle banlanan diğer üyeler gibi değil. Örneğin; q, Q, X, XD, W gibi karakterleri kullanmıyor. Büyüklü, küçüklü -mErHaBa aRkadAsLaR- mesajlar atmıyor.
Benim şahsi düşünceme göre; Türkçe olmayan harflerin gereksiz kullanımı ve estetiği bozacak şekilde(yazı tipi,boyutu,rengi ve büyüklü küçüklü harfler...)yazı yazılmadığı sürece bir mesajın okunurluk seviyesinin o kadar da düşeceğini zannetmiyorum.
Lütfen elinizdeki, forumunuzdaki üyelerin değerini biliniz. Şimdiye kadar forumunuz için "herhangi bir yönetici konumunda olmadan" bu kadar istekli paylaşım yapan bir üye daha tanıyor musunuz, bilemiyorum...
Saygılar.
Edit: Bu arada imzada belirtme olayını bizzat sizinle konuştum. Bunu belirttiğimizde bir sorun olmayacağını bizzat sizden öğrendim. Keşke önceki mesajlarımı silmeseydim. Fotoğrafını alıp, size öyle bir şey olup, olmadığını gösterirdim.
Sanırım unutmuşsunuz...
Kurallar hakkında şikayetçiyseniz farklı bir konu açmanızı rıca edeceğim.
Bizim için her bir üye eşittir ve her biri bizim için değerlidir, siz dahil.
Fotoğrafını almanıza ne gerek var ? Ne yazdıysak ne yaptıysak arkasındayız, endişelenmeyin.
Sizin o zaman ki mesajınız da bahsı geçen üyeyle bağlantılıydı ve bunun üzerine kendisiyle aynı dönem içinde görüşüldü.
Üye uyarılmış ve düzelteceğinin sözünü vermiş ve düzeltmişti.
Şimdiye kadar bu forumda çok büyük emeği olanların sayısı aklımda değil, ancak bir üyeye mahsup değil.
Son olarak şunu belirtmek istiyorum;
Konuyu halen tartışmak istiyorsanız forum kurallarını referans olarak kullanarak tartışın. Aksi takdirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.