Sythna-6 vs nitro tech

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 18, kilom 79-80 amacım biraz daha hacim öğrenci olduğum için tam düzenli bir beslenme programım yok fakat elimden geldiğince yüksek karbonhidrat protein almaya çalışıyorum daha önce 2 kutu progainer kullandım 73 kilodan 80 e kadar çıktım ama şimdi protein tozu kullanıp kaslarımı dahada doldurmak istiyorum... Çok ağır çalışmaya gayret ediyorum ağır antremanlar çıkarıyorum...

Sythna-6 ile nitro tech arasında kaldım başka hiçbir supplement takviyesi kullanmıyorum sizce hangisi benim için daha iyi olur. Sythna-6 nın gün boyu aminoasit ihtiyacını karşılması kafamı karıştırıyor. Nitro tech de çok kaliteli bir ürün diye duydum. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

weightlifter

Nitro- Tech şişirme bi ürün bana kalırsa. Syntha 6 ise son derece kaliteli ve başarılı bir ürün.Hiç düşünmeden Syntha al derim.Başarılar

Bide myofusion diye birşey söyledi arkadaşım gasparinin miş sanırım 3 ü arasında çok tereddutteyim kafam karıştı açıkçası

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı