Supplementlerimi dogru mu kullanıyorum??

demir00

Özel Üye
Herkese selamlar,

Bu forumu 2 aydır takip ediyorum ve yakın zamanda üye olmam gerektigine karar verdim. Bu forum sayesinde bayagi bilgilendim.

Bu sporda 4 ayımı doldurdum. 182 cm boyunda ve 82 kiloyum. 4 ayda 7 kilo aldım.

Sormak istedigim ise, dogru Supplementlere sahip olup olmadıgım ve dogru zamanda kullanıp kullanmadıgım...

-Sabah kalktıgımda ilk isim, Weider'den premium Whey icmek sonra yine Weider'den 1 kasık L-Glutamine....

-Antremana gitmeden evvel, 1 bardak sut icinde All-Star Gain-Plex

-Antremandan sonra ise, Weider Pure Egg Amino'dan 5 tablet...

-Aksam yine Weider'den 1 kasık L-Glutamine...

-Yatmadan evvel Weider'den premium Whey icmek...

Haftada 3-4 gün idman yapıyorum ve hakkını vermek icin cok kasıyorum....

4 ay oncekı su anki halim arasında ise ciddi fark var, ancak su an elimde ölcüler olmadıgı icin veremıyorum. Salondan gidip almam lazım.

Sizce Supplementler olayını abartıyor muyum?

Yorumlarınız icin simdiden tesekkurler...

dumbelllls

eğer 4 ay ciddi fark varsa ve durumu beğeniyorsan aynı şekil devam et bence :)

ama yatmadan önce whey içmenin pek bi şeyi yok bildiğim kadarıyla, casein almak daha faydalı yatmadan önce

antrenmana gitmeden önce de süt yerine çabuk kana karışan enerji veren bişeyler yemen-içmen daha faydalı olur bence

sabah kalkınca su ile whey,idman öncesi gain plex,idman sonrası amino+glutamine, yarım saat sonra whey,yatarkende glutamine içmeni öneririm kendi düsüncem.

eğer 4 ay ciddi fark varsa ve durumu beğeniyorsan aynı şekil devam et bence :)

Gecenlerde arkadasının evinin havuzundan cıkarken, kızların yogun ilgisi ile karsilastım. hyper_

ama yatmadan önce whey içmenin pek bi şeyi yok bildiğim kadarıyla, casein almak daha faydalı yatmadan önce

Bu forum sayesinde her gun yeni bir sey ogreniyorum. Su casein'i de ilk senden duydum. Forumda arastirdim ogrendim :)

Yatmadan evvel Whey icilmesinin iyi olacagini forumdaki ustalarımızın msglerinden okumustum ancak ben bunu su ile iciyordum, bu saatten sonra kana daha gec karısması icin süt ile icecegim. Hatta yatmadan evvel bol sut icmem gerekıyormus anlasılan...

antrenmana gitmeden önce de süt yerine çabuk kana karışan enerji veren bişeyler yemen-içmen daha faydalı olur bence

Fıstık ezmesi ve kuru yemis yiyorum...

yaw bu spor ne zahmetli ismis, antreman olayını gectim, yeme icme olayı bile dert....

dumbelllls

Back
Yukarı