Supplementlerim gorusleri alalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jesse_James

Yeni Üye
oncelıkle merhaba 9 ayım doldu basladıgım da

185 boy 62 kıloydum

hardlıne progaıner 4,5 kg
gasparı amıno max
ultımate whey

kullandım su anda 185 boy 75 kıloyum .ve hedef kılom 85

bugun sıparıs verdım

hardlıne progaıner

bsn nox 2.0

muscletech amıno fx pro bcaa

mhp glutamıne

anımal pak

KAFAMA TAKILAN NOKTA : gaınerın yanında argınıne hedıye gelıcek sımdı nox da da argınıne olucak spordan once hem 1 tablet argınıne hem de nox almamda sakınca varmı sızce ? yorumlarsanız sevınırım

hardline gainer almasaydın keşke çok fazla bi etkisi yok kullanan diger arkadaşlarımda bende bi faydasını görmedik. Biotech önere bilirim iyi bi marka düzensiz yemek yememe rağmen ögrenci evimde kilomu sabit tuttu önceden hardline kullanırken kilo veriyordum.

hardline gainer almasaydın keşke çok fazla bi etkisi yok kullanan diger arkadaşlarımda bende bi faydasını görmedik. Biotech önere bilirim iyi bi marka düzensiz yemek yememe rağmen ögrenci evimde kilomu sabit tuttu önceden hardline kullanırken kilo veriyordum.

oncelıkle yorumun ıcın tesekkurler ama ben hardlıne gaıner kullandıgım 3 haftada 5 kılo kadar aldım ıstedıgım de sadece kılo almak benm bıraz gobek yaptı ama cardıo yla gıderdım ... kafama takılan argınıne konusu aslında

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : konu disi

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

ben zaten buraya acmıstım sız kaldırınca oraya actım sız bu sefer burayda tasıdınız devlet daıresı gıbı oldu ama hayırlısı bakalım ....

ben zaten buraya acmıstım sız kaldırınca oraya actım sız bu sefer burayda tasıdınız devlet daıresı gıbı oldu ama hayırlısı bakalım ....

Dikkat et konuyu nereye actigina, supplement gunluklerine konu acmistin, kapattim, gerekcesi altinda yaziyor. Kurallara gozatmani tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı