Supplementler'den seçtiğim sepet iyimi ?

Volkk

Üye
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi seçtiğim ürünler doğrumudur. Daha önce on whey protein kullandım. Weider iyidir diye tüm seçimimi weider kullandım başka markalarada bakabilirim. Teşekkürler

Edit:

Boy :187
Kilo : 75

x WEIDER POWER WHEY PROTEIN 3178 GR (3178 gr) WEIDER POWER WHEY PROTEIN 3178 GR (3178 gr)
Aroma: ÇIKOLATA 279,00 TL

279,00 TL
x WEIDER ALL FREE FORM BCAA 130 TABLET (130 tablet) WEIDER ALL FREE FORM BCAA 130 TABLET (130 tablet)
Aroma: AROMASIZ 89,00 TL

89,00 TL
x WEIDER SUPER AMINOS 300 TABLET (300 tablet) WEIDER SUPER AMINOS 300 TABLET (300 tablet)
Aroma: AROMASIZ 129,00 TL

129,00 TL
x WEIDER PURE CREATINE 600 GR (600 gr) WEIDER PURE CREATINE 600 GR (600 gr)
Aroma: AROMASIZ 115,00 TL

115,00 TL
Ara toplam: 612,00 TL
Kargo : 0,00 TL
Toplam: 612,00 TL

Son düzenleme:
WEIDER POWER WHEY PROTEIN -Bu ürün tam olarak whey protein tozu değil bilgin olsun. Komplex protein tozu gainer ağırlıklı .

Bu ürün yerine Weider premium whey tavsiye ederim 249 tl +shaker supllementler.com

Hem amino asit hem bcaa almana gerek yok ,hatta premium whey alırsan şayet içindeki amino asit profili oldukça iyi diğerlerine gerek kalmaz.

ama illa amino asitte olsun diyorsan gaspari aminomax-800 al 69 tl 400 tablet bu senin için yeterli olucaktır .

Creatine her markanın her ürününde aynıdır boşuna weider alıp fazla para verme .

Universal 1kg 118 tl

Toplam 440 TL

Bak seni 190 tl harcamaktan kurtardım tşk edebilirsin :)

Volkk tercihlerin iyi . zaten TR piyasasında rahatlıkla bulabileceğin ürünler ama marka herşeyi berbat etmiş.weider yabancı ülkelerde tercih edilmeyen 2.sınıf muamelesi gören bana görede vasat bir marka.çok pahalı bu ürünler cebine yazık.pena ne de güzel yazmış muhasebesini yapmış.ha benim paran var muhasebe de yapmaya gerek yok diyorsan birşey diyemem...

Tesekkurler pena. Proteini dedigin modelini alicam ama Universal 1 kg luk az degilmi nasil olsa bittiginde yeniden alinicak. Bcaa yerine amino asit alicam o zaman tesekkurler thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:53 ----------

Teşekkürler martine. Sonucta ogrenciyim ne kadar ekonomik okadar iyi ama kaliteyi on planda tutmak lazim saglik konusunda. Önerilerinizi dikkate alicam tesekkurler :)

Mutlaka daha önce de okumuşsundur ama bir de ufak hatırlatma, gıda takviyelerine fazla bel bağlama. Diyetini sıkı tut, makrolarına dikkat et, iyi uyu, iyi çalış. Seni başarıya bunlar götürecek...

Yani, adı üstünde takviye. Takviye alıpta beslenme, antreman ve dinlenmezsem birşeyin olmayacağı bilincindeyim teşekkürler :)

Sana tavsiyem şimdilik şöyle olabilir aslında. Bir de Weider olunca uçurmayacak çok bel bağlama bence Mega Amino Liquid harici hepsi diğer firmalarla hemen hemen aynı gibi. Bu sadece benim yorumum ama. Benim sepetim böyle senin için.

OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY 2273 GR 156 TL
Universal Creatine Monohidrat 118 TL
SCIVATION XTEND 375 GR*2 89*2 =178
Totalde : 452 Tl
160 Lira daha ucuz ona da tekrardan bittiğinde Whey veya ortalama 7 kilo civarı dana kıyma alırsın yağsız.
Ortalama 4 Antrenman yaptığını varsayarsam Whey 3.5 ay civarı sadece 1 ölçek kullanacaksan.
Scivation 3 ay
Kreatin de hergün 5 gr kullanacağını varsayarsam 200 gün eder.

boy-kilo ya göre zayıfsın ..

bir gainer al ve bir creatine yaklasık 170 180 lira birşey eder gerisi sana beslenmende destek olur

tavuk eti alıcağına kırmızı et alırsın gibi

Protein olarak kesinlikle weideri öneriyorum kullandım hem tat olarak hemde gelişim olarak cok iyi bi destekleyici son noktası diyebilirim yanlız amino creatini weiderden almana gerek yok daha iyilerini bulabilirsin ama proteini weider olarak tek geçerim :))

dostum, boyunu kilonu yasını yazmıssın ama, hedefin ne belli degil, yagsız kas kutesiyse izole protein alman lazım, ya da hacim kazanmaksa whey compleks gibi, bu iyi bu kotu demek komik oluyor, neye gore kime gore??

Back
Yukarı