Supplement tavsiyesi

Öncelikle kolay gelsin işi piiri abilerim.

300TL gibi bi birikimim var. Supplementlere artık başlamayı düşünüyorum da. Optimum Whey Gold Standart alacacağım kesin o bi kenar da dursun. İlk kez bu işe kalkışıyorum, sizce ilk alımım da BCAA mı almalıyım yoksa Kreatin mi. Nedenleriyle birlikte söylerseniz cok makbule geçer.

Vucut ölçülerimi söyleyeyim.

Boy: 181

Kilo: 89

Kol: 35

Omuz: 110

Bu ölçüleri şu sebepten yazdım, hangi takviyeyi alırsam daha fazla gelişirim. Bunu soruyorum. Dipnot: Bicepslerim fazla kalın ama fazla hacimli değil sert değil kısacası.

Teşekkürler.
 
Şimdi yazın define görünmek istiyorsan, creatini unut çünkü su tutar bcaa alabilirsin xtend öneririm glutamin de olur ama gereksiz gibi şuan sanki sana zaten optimumdan alıyorsun glutamin
 
daha 2. aydasın bunlarımı alıcaksın:)Vücut kullanamadıktan sonra ne anlamı var.Daha idman bile yapmıyosunki.Ama çok istiyosan sadece optimum al yeter sana.
 
2. Ayındaysan supplement kullanmaya gerek yok verilen linki oku ve arastırma yapmadan konu acma lütfen


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Back
Yukarı