Supplement kombinasyonum nasıl sizce

corpse35

Üye
1.Optimum serius mas=karbonhidrat
2.optimum micronized creatine powder=creatine
3.XPro Amino 6000

kendi düşüncem bence başlangıç seviyesi için iyibir kombine sizdende yorum bekliyorum.
Creatine Powder 300 gr
Creatine Powder 300 gr

bu gün tam 2 ay 13 gün oldu vg ye başlayalı kreatini dün aldım amino asit de yarın elime geçicek salona gidip bu supplementlerin etkisini görmek içim salı gününü iple çekiyorum multi-vitamin olarak da pharmaton kullanıyorum iyi enerji sağlıyor

Kombinin Cok Guzel Fakat Ufak Bir Degisiklik Yaparsan Daha Iyi Olur Serious Mass In Icinde Zaten Creatin Mevcut Baslangic Seviyesindesin Zaten Bu Yuzden Serious Mas + L-Glutamin + Amino Asit Den Daha Fazla Yarar Gorursun Kendi Fikrimce Iyi Sporlar Dilerim

2 cı ayda creatın kullanan bırıne ıyı kombınasyon demek ne kadar dogru ? 2 ayda anca dumbell tutmayı ogrenırsınız.creatın sızcede saglam sporcular ıcın gereklı urun degılmıdır? bence creatın suan ıcın acayıp gereksız ve vucuduna zararlı onları kullanıpta hıcbır faydasını goremezsen.sadece merak ettım kac kılo bench press calısıyorsun ?

2 cı ayda creatın kullanan bırıne ıyı kombınasyon demek ne kadar dogru ? 2 ayda anca dumbell tutmayı ogrenırsınız.creatın sızcede saglam sporcular ıcın gereklı urun degılmıdır? bence creatın suan ıcın acayıp gereksız ve vucuduna zararlı onları kullanıpta hıcbır faydasını goremezsen.sadece merak ettım kac kılo bench press calısıyorsun ?
Ne gibi bir zararı var creatin'in ?

vucudun su toplaması cok yararlı bır davranıs degılkı onu gectım 2 aylık bırı bılıncsızce kullancak fazla kreatın alcak.zaten 2.cı ayında kreatın almak ısteyen bırı ne kadar dogru bılgıye sahıptır kı ? ayrıca sen spora 2 ay once baslıyan bırının kreatın almasını dogrumu buluyorsun ? neden boyle soyledım 17 yasında bende bılıncsız kreatın kullanmıstım 10 grama yakın kullanmısım ve vucudum o kreatını atamamıs ve mıdem asırı sekılde zarar gordu 1 ay ne cektım ben bılırım 1 ay boyunca antıbıyotık kullandım suanda 22 yasındayım cogu ılacı kullanmıs ve yan etkılerını bılerek konusuyorum ama tabıkıde yanlıs oldugum yerler vardır tesekkur ederım :)

Ben kullanmasından yana değilim . Ama şu da bir gerçek kullanma talimatlarına uyarsa zarar falan görmez ( 2 aylık olsa da ) sadece etkisini hissedemez .

Back
Yukarı