supplement kombinasyonum hakkında ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OvO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OvO

Üye
olimp bcaa 500gr
olimp glutamin 500gr
musclepharm creatin 300gr
bsn syntha-6
BSN NOXPLODE 2.0 1130 GR
Universal Animal Stak(tribulus)

bu 6 supplementi kombine etmeyi düsünüyorum bunları gün icinde ne zaman kullanırsam daha fazla yarar alırım bu konuda sizlerin yardımını bekliyorum arkadaşlar.
haftada 5-6 gün ant. yapıyorum . Antrenmanlarıma aksam 8 de başlıyorum günde tek bolge calısıyorum bazen duruma gore 2 de oluyo .
ürünleri su sekilde kullanmayı düsünüyorum elestirilerinizi bekliyorum
ant esnasında 10gr bcaa+10 gr glutamin
sabah kalkınca 1 olcek bsn syntha-6 veya 5er gram bcaa+glutamin de olabilir önerilerinizi degerlendircem
ant oncesi 1olcek nox
ant sonrası 1 olcek bsn syntha-6
ant oncesi 5gr creatin
günde 1 paket animal stak
beslenmem günde yaklasık olarak 350-400 carb 200protein olacak

yorum yapilacak birsey yokki supplementlari almissin nasil kullanacagini yazmissin.. ne tür bir yorum bekliyorsun?

yorum yapilacak birsey yokki supplementlari almissin nasil kullanacagini yazmissin.. ne tür bir yorum bekliyorsun?

su zaman kullanma bu zaman kullan , o kadar kullanma bu kadar kullan , şu ürünü o vakitte kullanman gereksiz , su urunu kesinlikle su vakitte kullanmalısınız , aynen yazdıgın gibi kullan hic degistirme vs vs tarzı yorumlar bekliyorum

yanlis birsey yok aynen yazdigin gibi kullanacaksin fakat antrenman esansinda bcaa ve glutamin alman fazla lüks kacar.. bcaa antrenmandan önce glutamin de antrenmandan sonra protein ile birlikte al..

vitamin kullanıyorsundur umarım.bir multi almanı öneririm.paran varsa pak yoksa plusmore alabilirsin opti-men de güzel.
ant-öncesi pre-workout + bcaa+ c vitamini öneriyorum.(dorian c vitamini alın diyor.bcaa da anabolik duruma gelmek için,pre zaten no için)
ant-sonrası protein(syntha kaliteli gerçekten)+ c vitamini + glutamin(sanırım dorian gerek yok diyordu) + creatin + arjinin(citrulin ya da aakg de olur no seviyesini yüksek tutup kasların beslenmesini yüksek tutmak için).
dorianın interviewini okuyarak görebilirsiniz bazılarını,bazılarını da jim stappaninin önerileri
Bodybuilding.com - Dorian Yates Exclusive: In-Depth Interview Regarding Bodybuilding Nutrition.
11 BEST SUPPLEMENTS FOR LEAN MASS

Back
Yukarı