Supplement Kombinasyonum Hakkında Yorumlarınız

Merhabalar,

9 aydır vg ile uğraşıyorum biraz hacim için yeni bir supplement kombinasyonu düşünüyorum şöyleki:

ON. Hydro Builder

All Stars Amino tropin (kullandığım en iyi katkı sağlayan amino asit diyebilirim)

All stars Volu-tech

Kafama takılan şu volutech içeriğinde creatine var aynı şekilde hydro builderdada var 5+3 gr toplamda bu oran herhangi bir problem oluştururmu? volu-tech kullanan varsa ürün hakkında yorum yaparsa sevinirim.

creatinin cok sorun olacagı sanmıyorum kombinasyon genel olarak guzel :D doğru kullanımla iyi sonuclar verir.

Kullanım için şöyle düşünüyorum antreman öncesi volu-tech + 3 tablet amino tropin antreman sonrası 3 tablet amino tropin + hydro builder olarak düşünüyorum sanırım biraz glutamine eksiği var onu napıcam bilemiyorum.

ant. sonrası volu tech + hydro ant. oncesi amino yap bence.

söylediğin şekildede kullanabilirim fakat o zaman tek seferde 50gr yakın protein almış olucam sentezi ne şekilde olur kestiremediğim için önce sonra şeklinde söylemiştim ve aklımda bir soru kaldı tropin 132 tablet daha önce 2 kutu kullandım gerçekten çok etkili fakat bu aralar aklımı mega forte tırmalıyor oda 20 ampul hemen hemen aynı gidiyolar sadece 20-30tl daha pahalı acaba megafortemi kullansam ne dersiniz?

Son düzenleme:
8gr kreatin seni ne kanser yapar ne böbrek yetmezliği yapar :) her gün en az 3 litre suyunu(kreatin de kullanmasan hiçbir suppletemen kullanmasanda) içersen hiçbir sorun olmaz.

Back
Yukarı