Supplement kombinasyonu

Zizxy

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,
Optimum whey protein kullanıyorum antremandan hemen sonra. Sabah kahvaltım öğlen yemeğim antremandan önce kahve antremandan hemen sonra protein tozu ve 30 dakika sonra yemek yiyorum bol proteinli.
Kas yıkımını engellemek ve yediklerimi daha iyi kaslara dağıtmak için BCAA almalımıyım ?
2 ayım bitti salonda ve gerçekten sağlam antreman yapıyorum.
Hafta içi 4 gün antreman. Hafta sonu sadece vücut bölgesinin temel hareketlerini yapıyorum.
Neler kullanmalıyım önerileriniz ?
Herkese iyi forumlar..

Düz
Beslenme sağlamsa bcaa toz gereksiz bence kreatin candır.
Evet düzenli olarak besleniyorum saatleri hiç geciktirmem. creatin bana ne gibi ekstra sağlar?

Düz

Evet düzenli olarak besleniyorum saatleri hiç geciktirmem. creatin bana ne gibi ekstra sağlar?
idman performasnı artıyor daha güçlü hissediyorsun yani kaldırdıgın kilo farkediyor yada yaptıgın tekrar sayısı artıyor ve kaslarda su tuttugu için daha iri bir görüntü oluyor bu su tutma olayı bende 2 kilo falan farkediyor terazide.bu su tutmayı ödemle karıştırmamak lazım ama bu su ödem gibi olan su değil.salonda birisi kaslarda ne kadar su tutulursa protein sentezi o kadar çok olur beslenme daha iyi kaslara iletilir ve sakatlanma riski sulu kasda daha düşüktür demişti bunlar ne kadar doğru bende bilmiyom işin aslı.şahsi fikrim beslenmesi sağlam olan birisi için en önemli suplement kreatindir.beslenmeyle tamamlanmaz ama bir ölçekle 5gr alabilirsin.düzenli kullanımda 1 hafta içerisinde etkisi hissediliyor depoluyor vucut bunu zaten.

En etkili creatin markası hangisidir?

En etkili creatin markası hangisidir?
ben ukraynadan gelirken arkadaşıma universal aldırmıştım creapure çok memnunum.arkadaşlarım hardline, weider falan kullanıyorlar onlarda çok memnunlar.genelde hepsi aynılar heralde ama hammde farkı varmıdır bende bilmiyorum o kadarını.birde şu var en faydalı ve en ucuz supplemment kreatindır.

ben ukraynadan gelirken arkadaşıma universal aldırmıştım creapure çok memnunum.arkadaşlarım hardline, weider falan kullanıyorlar onlarda çok memnunlar.genelde hepsi aynılar heralde ama hammde farkı varmıdır bende bilmiyorum o kadarını.birde şu var en faydalı ve en ucuz supplemment kreatindır.
Teşekkürler bilgi için supplement müşteri hizmetlerini arayıp bide onlara sorarım en kaliteli ürün hangisi diye[DOUBLEPOST=1481402006][/DOUBLEPOST]
Kesinkikle muscletech bende alcaktım vazgeçtim ama suplement almamayı seçtimde ondan sen al
Araştırcam bunu fikrin için teşekkür ederim :)

Back
Yukarı