Bunun ne kadar spor yapdiginla alakasi yok , supplementlerin bazilari disinda hepsini ne zaman baslarsaniz baslayin kullanabilirsiniz. Creatine ve Glutamini beraber almani siddetle tavsiye ederm cunku creatine bir sure sonra kaslara su tasinmasinda sorun yasayabiliyor bu yuzden aldigin glutamine kaslari temizleme ozelligine sahip bu yuzden ikisini mutlaka beraber al.
Optimum Nutrition firmasina gelince , benim suppelemt kurlerimin % 80 i ( whey protein , casein , glutamin , creatin , fish oil , multi vitamin , Glyco-Maize ) Optimum Nutrition firmasindandir ve cok memnunum. Pre-work out urunleri yok o uzden onu BSN ve USPlabsdan karsiliyorum . Sormussun hepsini ON den aliyorum ama sizde dogrumu diye , en dogrusunu yapiyorsun , suana kadar en kaliteli urunleri ON firmasi uretiyor . Multi vitamini de onlardan kullanabilirsin , Opti men gayet kaliteli bi multi vitamin , ben animal pak da kullandim oda super bir multi vitamin ama cok hap var , ben sevmem pek hap yutmak o yuzden opti men'e gecdim.Kilo almak istiyorsan ON'in serious mass'ini kullanabilirsin , yok iyim ben diyorsan sana onerecegim suppelemnt kuru :
Whey protein , Casein (Gece Icin), Creatine Monohydrate , Glutamin , Fish Oil , Multi Vitamin , (Eger istersen Pre work-out urunu )