Supplement kürüm hakkında yardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şuan protein ve bsn xplode ve amino kullaniyorum. şunu sölemek istiyorum bsn son 2 haftadır tiksindiğim kadar hiç bi şeyden tiksinmedim etkisi güzel ama tadı iyice bozdu...

şuan yapmak istediğim kür:;

protein- universal gh max - amino - glutamin yaşım 20 1 yıldır bu sporu yapıyorum şunu sormak istiyorum yaşım genç olduğundan hormon seviyem iyi. gh max ekstradan alsam ters tepki yaparmı acaba kullananlar bilgi verirse sevinirim. iyi forumlar

GH max a vereceğin para ile kırmızı et alıp tüketirsen çok daha fayda sağlarsın...
Zira Universal in çok şey beklediği ama hiçbirşey bulamadığı bir ürün..

GH max a vereceğin para ile kırmızı et alıp tüketirsen çok daha fayda sağlarsın...
Zira Universal in çok şey beklediği ama hiçbirşey bulamadığı bir ürün..

cevremde kullanan görmedim o yüzden sizlere sormak istedim yorumun için sağol bi ürünü araştırmadan almamak gerek thums:

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı