Supplement kürü

Merhaba pzt gunu siparis supplement alacagim
Elimde d3vitamini cinko ve multivitamin bir miktar kreatin kaldi

Kreatin, zma , omega3, kreatin ve bcaa almayi düşünüyorum siz ne dersiniz

Merhaba pzt gunu siparis supplement alacagim
Elimde d3vitamini cinko ve multivitamin bir miktar kreatin kaldi

Kreatin, zma , omega3, kreatin ve bcaa almayi düşünüyorum siz ne dersiniz
amacına hedefine beslenmene göre değişir beslenmen iyiyse kreatin dışındakilere gerek yok ama balık fazla tüketmiyorsan somon gibi kullanabilirsin diğerleride belli şekillerde işe yarar

ANIMAL STAK Vücudumuzda mevcut bulunan testosteron seviyemizi arttırmaya yarayan yardımcı bi supplementdir.
Doğal yollarla testosteron artışı sağlayabileceğimiz kompleks formda en iyi ürünlerden birisidir.
Antrenman öncesinde kullanımda performans antrenman sonrasında kullanımda ise büyümeye yardımcı olur.
İçinde bulunan demir dikeni bitkisi Erzurum bölgesinde de yetişen bir bitkidir ayrıca çoban çökerten olarak da bilinir.Bitkisel formda bir ürün olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kardes animali falan bosver. Sen temizinden bi kreatin al. Bazen beslenemedigini dusunuyorsan, zamanin falan olmuyorsa protein tozu alabilirsin. Bunlar disindada zaten vitamin ve balik yagi sana kalmis ben yillardir araliksiz kullanirim. Sebze meyve yemezsem vitamin atiyorum, balik veya zeytinyag tuketmesiydem balik yagi atiyorum

bulk donemindeysen ve istedigin saglam kas kütlesi ise glutamin,creatine,preworkout dışindakiler bence gereksiz.[DOUBLEPOST=1516308865][/DOUBLEPOST]bulk donemindeysen ve istedigin saglam kas kütlesi ise glutamin,creatine,preworkout dışindakiler bence gereksiz.

Back
Yukarı