Supplement kürü yapmak için yardım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AlpCkr

Üye
73 kilo 1.78boyundayım 4aydır bb yapıyorum 5.ayıma giricem supplement kürü yapmak istiyorum Kilo olarak almalı mıyım yoksa kilo yeterli mi 270tl limitim var elimdede weider bcaa ve glutamine var kür olarak ne ekleyebilirim ?

Weider premium whey
Weider creatin ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:31 ----------

İkisi 325 tl yapıyo. Creatini hardline creapure de yapabilirsin. İstediğin fiyata denk gelir.

optimum gold st whey
optimum creatine
optimum glutamine kullanıyorum gayet memnunum şu an bu 3 üne 273 lira verdim shaker hediyeliydi.

optimum gold st whey
optimum creatine
BCAA
Glutamine
Gözüme çok gibi geldi ama hepsi bir arada kullanılınca zararı veya avantajı olur mu ?

4 aydır yapıyormuşsun, bir şeyler ekliceğini bence o supplementleri bırak.

İyi beslenemiyorum ve protein alamıyorum diyorsan, Optimum Gold ya da Nitro-Tech kullan sadece. Nitro-tech biraz daha komplike bir ürün olduğu için onu tavsiye ederim.

supplement kürü deği kombinasyonu olur.konuyu yanlış yere açmışsınız.

supplement kombinasyonu için Bir kere kişinin kendine bir sorması lazım, benim ne kadar kas kütlem var diye.

2 ay yada 6 aylık bir sporcunun bcaa- glutami'nin nekadarını yıpranmış kaslarını korumak,onarmak için kullanacak ?

elinizdekileri bir kenara koyup ileriki zamanlar için kullanmalısınız.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı