No Mercy
Üye
Merhaba arkadaslar body'e başlayalı yaklaşık 5 ay oluyor.. supplement kürüne başlayacağim tavsiyelerinizi ve yorumlariniz esirgemezseniz sevinirim..
Boy:174 /Kilo 75/Yaş 28
Elimde olan supplementler;
Optimum % 100 Whey
BSN CellMass
BSN NO-XPLODE
Weider Amino Liquid Mega Forte
Weider L-Glutamine % 100 300 gr
Optimum Nutrition BCAA 5000 Powder 336 gr...
Vitamin olarakta Pharmaton kullanmaktayım..
BSN CellMass ve BSN NO-XPLODE'nin kullanımı hakkında sağlıklı bir bilgim yok. no-xplodenin antremendan 45 dk once alınmasi lazim diye okudum bir kac yerde..cellmass ise normal creatine gibi yuklemeli olocağını okudum...ama bunlarin ölçek miktarlari hakkında bilgisi olan arkadaslarimiz ufak bir açıklama yazarsa çok iyi olur..Mesela 1 çay kaşığımı,1 tatlı kaşığımı,1 yemek kaşığımı bunu çözebiilmiş değilim ..uzerinde 1 scoop yaziyor..yani kepçe..ne kepçesi abicim bu..

Saygılar..iyi günler,iyi çalışmalar...
Boy:174 /Kilo 75/Yaş 28
Elimde olan supplementler;
Optimum % 100 Whey
BSN CellMass
BSN NO-XPLODE
Weider Amino Liquid Mega Forte
Weider L-Glutamine % 100 300 gr
Optimum Nutrition BCAA 5000 Powder 336 gr...
Vitamin olarakta Pharmaton kullanmaktayım..
BSN CellMass ve BSN NO-XPLODE'nin kullanımı hakkında sağlıklı bir bilgim yok. no-xplodenin antremendan 45 dk once alınmasi lazim diye okudum bir kac yerde..cellmass ise normal creatine gibi yuklemeli olocağını okudum...ama bunlarin ölçek miktarlari hakkında bilgisi olan arkadaslarimiz ufak bir açıklama yazarsa çok iyi olur..Mesela 1 çay kaşığımı,1 tatlı kaşığımı,1 yemek kaşığımı bunu çözebiilmiş değilim ..uzerinde 1 scoop yaziyor..yani kepçe..ne kepçesi abicim bu..

Saygılar..iyi günler,iyi çalışmalar...