Tüm Arkadaşlara Merhaba,
180 Boy 77 Kiloyum, 2 Senedir Kış Dönemleri Salonda Yazları Yarım Yamalak Evde Body Fitness Yapıyorum, Düzenli Koşuyorum.
Özet Olarak Göbek falan Yok, Yorum Yapan Kişiler Ciddi Şekilde Bu Sporla İlgilendiğimi Sanıyorlar Vücuduma Bakarak.
Sorum ise Şu;
Gaspari Myofusion Hydro
Universal Creatine
Hardline Glutamine
Elimde Şu An Bu 3 ü Var.
Nasıl Kullanım Önerirsiniz Bana?
Off Günlerde Kimisi Kullan Diyor, Kimisi Kullanma Gerek Yok, Kimisi de Proteini HEr Gün Kullan Kreatin ile Glutamine Gerek Yok Diyorlar vs Klasik Şeyler.
Bu Kullanım Şeklinin Sabit Doğru Bir Şekli Var mıdır Önerebileceğiniz?
Yoksa Kendime En Uygunu Deneyerek Benim Bulmam mı Daha İyi Olur?
On/Off Günlerde Kaçar Gram ve Günde Kaç Kere Hangi Vakitlerde Kullanmam Gerekir Önerilerinizi Yardımlarınızı İstiyorum.
Teşekkürler Şimdiden.
180 Boy 77 Kiloyum, 2 Senedir Kış Dönemleri Salonda Yazları Yarım Yamalak Evde Body Fitness Yapıyorum, Düzenli Koşuyorum.
Özet Olarak Göbek falan Yok, Yorum Yapan Kişiler Ciddi Şekilde Bu Sporla İlgilendiğimi Sanıyorlar Vücuduma Bakarak.
Sorum ise Şu;
Gaspari Myofusion Hydro
Universal Creatine
Hardline Glutamine
Elimde Şu An Bu 3 ü Var.
Nasıl Kullanım Önerirsiniz Bana?
Off Günlerde Kimisi Kullan Diyor, Kimisi Kullanma Gerek Yok, Kimisi de Proteini HEr Gün Kullan Kreatin ile Glutamine Gerek Yok Diyorlar vs Klasik Şeyler.
Bu Kullanım Şeklinin Sabit Doğru Bir Şekli Var mıdır Önerebileceğiniz?
Yoksa Kendime En Uygunu Deneyerek Benim Bulmam mı Daha İyi Olur?
On/Off Günlerde Kaçar Gram ve Günde Kaç Kere Hangi Vakitlerde Kullanmam Gerekir Önerilerinizi Yardımlarınızı İstiyorum.
Teşekkürler Şimdiden.