Suplement yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar 1sene once body e 9ay gıtmıstım sımdı 1yıl ara verdıkten sonra gene basladım programım salı per cumartesı gunlerı sızlere sorum elımde whey proteın tozu amınoasıt ve bca var
proteıon tozunu:antermanlar varken gunde ıkı olcek antreman yokken bır olcek
amınoasıt haplarını:sadece antremanlarda 3antremandan once 1antremandan sonra(yenı baslayanlar ıcın yeterlı dedı hoca)
bca:antremandan sonra 2tane olmak uzere kullanmak ıstıyorum sızce nasıl bı karısım yapmalıyım? LÜTFEN YARDIM

Diğer konuda da dediğim gibi;
yanı asıl sormak ıstedıgım hocamda baslıkta belırttıgı gıbı ılk 3ay suplement kullanılmamaıs yenı baslayanlar ıcın ama ben bu spora 1.5yıl once 7aydır cok duzenlı yaptım ve azda olsa alt yaım var bu 3.haftama gırdım bun yazdıklarımı kullanayımmı yoksa 3.ayımı beleyım(demek ıstedıgım buydu tam anlatamamısım ozur dılerım)
Buna kendin karar verebilirsin fakat yerinde olsa idim 3 aylık dönemden sonra supplement kullanımına başlardım çünkü verilen ara 1.5 sene gibi uzun bir süre.

Alt yapısı olanların bu kurala uymasına gerek yok dediği kişi ise bir spor akademisi okuyan arkadaşımızdı, o sürekli sporun içinde olan bir kişi.

lütfen arama yaparak amino, protein tozu ve bcaa başlıklarına bakınız..forumda onlarcası var ve kullanım şekilleri herzaman aynıdır..size özel bir durum yok..
ayrıca seçtiğiniz başlık ta size özel bir durum olduğunu göstermiyor..

gerekirse ilgili başlıklarda sorun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı