suplement kombini

arkadasşlar herkese merhaba 100 kıloyım 1.83 boyım var yag yakmak istiyorum bunun ıcım grenade therme detanator ve hardline cla kombini düsünüyorum ıyımıdır degilse onerilerinizi bekliyorum saygılar.

kardeşim boyum 187 ve 2 ay önce 100 kiloydum şuan 90 kiloyum günde 55 dk. kardio yaptım diyet yapmadım sadece gazlı içecek cips şeker vs. kestim yani sadece ev yiyecekleri yedim ayda 5 kilo verdim o ilaçları ilk aşamada kullanma bence hem zararlı hemde zaten senin ilk deriye uzak olan yağları yakman kolay olacak.

kardeşim boyum 187 ve 2 ay önce 100 kiloydum şuan 90 kiloyum günde 55 dk. kardio yaptım diyet yapmadım sadece gazlı içecek cips şeker vs. kestim yani sadece ev yiyecekleri yedim ayda 5 kilo verdim o ilaçları ilk aşamada kullanma bence hem zararlı hemde zaten senin ilk deriye uzak olan yağları yakman kolay olacak.
Hem ventolin kullanmak istiyorsun hemde bir takviye olan yağ yakıcı supplemente ilaç diyorsun ilginç :confused:

Hem ventolin kullanmak istiyorsun hemde bir takviye olan yağ yakıcı supplemente ilaç diyorsun ilginç :confused:
kendi açtığım konudada belirttiğim gibi ventolini thermo grenadeymiş cutsmuş bunlardan daha az riskli buluyorum. Thermo ilaçlar yüzünden birçok insan koşu bandında kalp krizi geçirdi ama ventolinden ölen yok 1 haftadır araştırıyorum bu ilacı.[DOUBLEPOST=1478382426][/DOUBLEPOST]hemde arkadaşa ilk aşamada kullanma dedim çünkü ilk kilolar çok kolay veriliyor. :)

kendi açtığım konudada belirttiğim gibi ventolini thermo grenadeymiş cutsmuş bunlardan daha az riskli buluyorum. Thermo ilaçlar yüzünden birçok insan koşu bandında kalp krizi geçirdi ama ventolinden ölen yok 1 haftadır araştırıyorum bu ilacı.
Bence yanlış düşünüyorsunuz Ventolin kullanımını kalp çarpıntısı, düzensiz kalp atışı, hızlı kalp atışı ve yüksek kan basıncı gibi ciddi sorunlara neden olabilir.

Bence yanlış düşünüyorsunuz Ventolin kullanımını kalp çarpıntısı, düzensiz kalp atışı, hızlı kalp atışı ve yüksek kan basıncı gibi ciddi sorunlara neden olabilir.
Belki siz benden daha tecrübelisiniz çok bir spor geçmişim yok ama ventolin küçük yaştaki çocuklara bile veriliyor. evet vücudumuza zararı vardır ama bence thermolardan güvenli. piramitden anlıyosanız benim konuya gelinde bi yardımcı olun.

Back
Yukarı