Suplement Kombinesi - Önerileriniz ?

Merhaba Arkadaşlar,
Elimde bulunan Suplementler için kullanım zamanı açısından öneride bulunursanız sevinirim.

Suplementlerim
-Optimum Whey Protein tozu
-AST Sport Science Kreatin
-Gaspari Aminomax 8000
-Gaspari Anavite Multivitamin

Akşamları 19:00 Antreman Saatim.

ben olsam antreman öncesi 30dk önce amino ve kreatin; antreman sonrası protein ve gene içine 2-3 gr kreatin....multivitamini de sabahları kahvaltıdan sonra ama çok da önemli değil...ama anavite mevzu oldugundan antremandan önce alabilirsin...

ben olsam antreman öncesi 30dk önce amino ve kreatin; antreman sonrası protein ve gene içine 2-3 gr kreatin....multivitamini de sabahları kahvaltıdan sonra ama çok da önemli değil...ama anavite mevzu oldugundan antremandan önce alabilirsin...
merhaba. elımde ON whey ve casein proteinleri var bunların yanına kreatin ve bcaa düşünüyorum hangi markaları tavsiye edersiniz?

sabah kalkar kalkmaz optimum protein-kahvaltıdan sonra anavite yarım servis-idmandan önce bir aminomax ve kalan yarım servis anavite vede 2-3 gr kreatin-idmandan sonra 1 servis aminomax 15-20 dkka sonra optimum içinede 2-3 gr kreatin at sonrada yemeğini ye ve gününü bitir.

sabah kalkar kalkmaz optimum protein-kahvaltıdan sonra anavite yarım servis-idmandan önce bir aminomax ve kalan yarım servis anavite vede 2-3 gr kreatin-idmandan sonra 1 servis aminomax 15-20 dkka sonra optimum içinede 2-3 gr kreatin at sonrada yemeğini ye ve gününü bitir.
tesekkurler ama ben bcaa ve kretain i hangi marka alsam bunun kararsızlıgı içindeyim

Back
Yukarı