SUPLEMENT KOMBINASYONU YARDIM

Protein tozu ve bcaa kombinasyonu yapmak istiyorum 5 aydayim 1.87 boy 69 kiloyum ve Hardline Whey 3matrix mi Bsn syntha 6 mi yoksa optimum gold standart whey protein tozumu almaliyim 3 u arasinda kararsiz kaldim sizin degerli bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaslar ayrica hangisinin yanina hangi marka bcaa almaliyim

Hocam attiginiz videoyu sonuna kadar izledim evet gercek gıda öneriyor ama gunde zaten 6 ögün yemek hazirliyabilseydim bende almak istemezdim apartta kaliyorum ve üni ögrencisiyim 5 aya kadar hic kullanmadim protein tozu ve 4 kilo alabildim ancak bu sebebten dolayi cokta dedikleri gibi kirmizi et yada hergun yumurta almiyorum en azindan spordan sonra kas yıkımi olmasin diye kullanmak istiyorum

Hocam attiginiz videoyu sonuna kadar izledim evet gercek gıda öneriyor ama gunde zaten 6 ögün yemek hazirliyabilseydim bende almak istemezdim apartta kaliyorum ve üni ögrencisiyim 5 aya kadar hic kullanmadim protein tozu ve 4 kilo alabildim ancak bu sebebten dolayi cokta dedikleri gibi kirmizi et yada hergun yumurta almiyorum en azindan spordan sonra kas yıkımi olmasin diye kullanmak istiyorum
Marka olarak supplemenler bölümümüzden protein tozu amino asit başlıklarına girip karşılaştırma yapabilirsin.

Sizce protein tozu yaninda baska bir sey almalimiyim yoksa almamalimiyim arastirmalarima gore optimum gold whey standart almaya karar verdim sizce nasildir bilginiz varsa paylasirsaniz benimle cok minnettar kalirim ordakileride okudum fakat her kafadan bir ses cikiyor birisi iyi diyor digeri yok diyor kararaiz kaliyor insan

Optimum gold f/p oranı çok başarılı benimde kullandığım ürün tavsiye ederim bcaa olarakta scivation xtend öneririm biri antrenman esnasında diğeri antrenman sonrası güzel kombin olacaktır

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagol hocam benimde arastirmalarim sonucu yag orani bakimindan gayet dusuk ve iyi bi urun oldugu kanaatina vardim bcaa olarak pek arastirma yapmadim optimumum icinde valin (bcaa ) losin (bcaa ) isolosin (bcaa ) da varmis

Protein tozunun hepsinde var ama onlar serbest formda değil haricen alınması kanaatindeyim

Peki hocam önerini göz önünde bulundurucam keske baska arkadaslarda katkida bulunsalarda daha cok bilgi paylasimi elde etsek[DOUBLEPOST=1430678264][/DOUBLEPOST]Önerdigin ikili kombinasyondan alicam bende scivation xtend nasil memnunmusun

İkiside kullandığım ürünler antrenman sonrası yenilenmen daha hızlı olacak ilk günden itibaren farkedecekskn sadece antrenman günleri içten yeterli olacaktır başka günler içmeye gerek yok çünkü intra workout ürünü antrenman ağrılarını ciddi olarak azaltacak ilk haftadan itibaren ağırlıklar artacak bende böyle oldu en azından

Mucsle parm combat powderede bak kilo almak istersen guzel protein tozu sen kullandinmi kullandigin sure icerisinde nasil bi etkisi oldu aciklarmisin acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk
[DOUBLEPOST=1430722661][/DOUBLEPOST]
Mucsle parm combat powderede bak kilo almak istersen guzel protein tozu sen kullandinmi kullandigin sure icerisinde nasil bi etkisi oldu aciklarmisin acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı