Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
örneğin protein tozuyla beraber alkol kullanırsak nolur ? ve spesifik olarak sormak istediğim soru günde 1 doz whey proteinle beraber ne kadar alkol alsam karaciğerim idare eder ? mesela 1 birayla cok fazla yuklenmiş olur muyum ?
örneğin protein tozuyla beraber alkol kullanırsak nolur ? ve spesifik olarak sormak istediğim soru günde 1 doz whey proteinle beraber ne kadar alkol alsam karaciğerim idare eder ? mesela 1 birayla cok fazla yuklenmiş olur muyum ?
alkol alacağın günler protein tozu kullanmanı tavsiye etmiyorum.. 1-2 defa içmiştim o şekil kötü etkilemişti.. zararı nedir bilmiyorum ama kesinlikle içeceğim gün hiçbir supplement kullanmıyorum..
alkol aldığın günler yumurta tavuk felan yemiyor musun ? ne alakası var hiçbirşey olmaz karaciğerin öyle düşündüğün gibi hemen çökecek bir organ değil ama alkol alımını bıraksan yada sık kullanmasan daha güzel olmaz mı olur
yaklaşık 1 sene önce bodyi şimdiki kadar bilinçli yapmazken işten gelince sporumu yapar, pro. tozu vs. supplementlerimi alır, bi-iki saat sonra da rakıyı birayı acımadan ve hunharca yapıştırırdım sonra tabii yaptıklarımın alkol sayesinde yarısının boşa gittiğini anlayınca böyle yapmayı bıraktım tabi.
kısacası suplement alındığı gün alkolde alınabilir ama alkol emekleri boşa çıkarıyor arkadaş.
Belki yağ yakıcılar için sorun olabilir kalp ritminizi arttırdığı için fakat whey protein için bir zararı dokunmaz. Ha zararı dokunmaz derken alkol tüketimi sana yarar kazandırmaz bunu karaciğer için söylemiyorum spor performansın için konuşuyorum.
Supplement ile alkol kullanimi soylenmis fakat kurdeyken alirsak ne olur.Alkol testo seviyesini dusuruyor.Fakat disaridan ekstra testo aldigimiz zamanda ne oluyor?Karacigeri yoruyor o ayri bir konu.
Alkol protein sentezini testo yu bastirmak suretiyle dusurur, dolayisiyla alkol almak protein fayda marjini dusurecektir. 1 Birayla vs ile karaciger yuk binmesi soz konusu olamaz. Karaciger kendini yenilemesi ile unlu bir organimizdir
3 gunden beri protein ve aminoasit kullanip idman yaptigim gun alkol aldigim icin karaciger enzim degerlerim yukselmis durumda ve yataktan kalkicak halim yok. hic bi sekilde alkol almayin supplement kullandiginiz gun. herkes konusuyo ama boşa Allahtan ki kendni yenileyen bir organ, istirahat ederek iyilesmeyi ve idmanlarima geri donmeyi bekliyorum. bu yorumu da eger bilgi almak isteyen arkadaslar olursa okusun ona gore tedbirlerini alsin diye yaziyorum. en son yorumun uzerinden 1 sene gecmesine ragmen