Sucuklu Yumurta

Bir ara ünlü bir firmanın normal dana sucuğa alternatif çıkardığı düşük yağ oranına sahip, doymamış yağ asidi yüksek doymuş yağ asidi oranı düşük Keçi Sucuğu vardı ancak ne hikmettir hiç bir market reyonunda göremedim :( şimdilerde bir kaç internet sitesinde online satışı mevcut kilosu 70 tl civarında . Ben normalde ayda bir kahvaltımda normal sucuk tüketiyorum ve şimdiye kadar hiç Keçi sucuğu tüketmedim ancak en kısa sürede internetten bir tane sipariş vereceğim. tadı hoşuma giderse ayda bir olan sucuklu kahvaltıları haftada bir yaparım :)

İlk defa duydum keçi sucuğunu.. :)) uzun zaman olmuş ama.. merak ettim.. denedin mi? tadı nasıl ??

arattım yeni haber buldum..

Keçi etinden düşük kalorili sucuk üretildi - Milliyet Haber

Tadı bildiğimiz sucuk gibi tek fark yağ oranı %30 civarında olduğu söyleniyor normal sucukta bu oran %40 , her iki üründe de peçeteyle yağını aldığım için her hangi bir fark olmayacak , tatları hemen hemen aynı :)

Eyvallah :)) Mersinde yok.. Nasıl buluruz??

Bu konuda en önemli şey hangi marka sucuk kullanılması gerektiğidir. Hem salık için hem de ağız tadı için bu çok önemli bir konu. Ben Beşler Sucuk markasını kullanıyorum ve çok memnunum Hem lezzetinden hem de güvenilir koşullarda üretilmesinden ötürü tercih ediyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Back
Yukarı