badboy9119
Üye
Arkadaşlar su kaplumbağası alıcam yakında. Besleyenler var mı ? Sporun yanında birazcıkta petlerimizden konusalım
brhmcr,
Aa oyle mi? Babamin da bir ara malawi tanki vardi. Su an mix bir akvaryuma sahip. Astronot, kopek baligi, papagan cichlid gibi baliklar mevcut. Benim tam bilgim yok ama babam bir arada yasar bunlar diyor. Yasiyorlar da, baliklar yillardir bizde ve epey buyuk durumdalar. Zaten akvaryum da, mutfak ve oturma odasinin arasindaki duvara monte edilmis durumda, yani duvarin buyuk bir bolumu delik ve ortasinda akvaryum var.![]()
brhmcr,
Aa oyle mi? Babamin da bir ara malawi tanki vardi. Su an mix bir akvaryuma sahip. Astronot, kopek baligi, papagan cichlid gibi baliklar mevcut. Benim tam bilgim yok ama babam bir arada yasar bunlar diyor. Yasiyorlar da, baliklar yillardir bizde ve epey buyuk durumdalar. Zaten akvaryum da, mutfak ve oturma odasinin arasindaki duvara monte edilmis durumda, yani duvarin buyuk bir bolumu delik ve ortasinda akvaryum var.
badboy9119,
Kaplumbaga disinda baska bir pet dusundun mu hic, yine akvaryumda beslenebilecek?![]()
Öncelikle şunu söyliyim. Kaplumbağa akvaryumu bu değildir.![]()
Aşağıdaki gibi bir akvaryum hazırlama imkanınız yoksa hiç almayın.
![]()
![]()
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:00 ----------
Su kaplumbağsı ile ilgili forum siteleri var oralardan bilgi alabilirsin.
Ülkemizde pitbull beslemek malesef ki hayal gibi bir olay artık , bence alayim falan deme büyük bir şehirdeysen, kendi bahçeli evimiz olduğu halde yan komşu şikayet etti diye zabıtalar geldi 3-4 kere tabiki vermedim köpeğimi.
Ama 3milyar küsür + hapis cezası verileceğini söylediler eve son uyarı kağıdını gönderdiler köpeğimi köye göndermek zorunda kaldım