Steroid yüzünden bicepsi iltihap kapmış olan bir hasta ve ameliyatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de olabilir hem syntol başlıklı videolar da anabolic steroid diyor.Nasıl steroid değil hemen atlama başlıklara araştırma yapmış.Belki insanlar çok fazla link verdim diye bakamamışlar ya da bakmaya üşenmişlerdir diye bir kez daha yolladım ne var bunda.SÜrekli boş msj atmıyorum ki ne kadar msj atacağımın hesabını sana mı vereceğim.Araştırma yaptım böyle bir video da yok sitede.Ukalalık yapmaya gerek yok.
 

İlk bende bu video'yu koyacaktım ama vazgeçtim.Bu da syntol kullanmış ameliyata almışlar gibi bir durum vardı.Video'ya başlık olarak portekizce steroidlerin yan etkileri yazılmış ama buradaki arkadaşlar syntol steroid değildir diyor bende nedir diye sordum cvp yok.Exceso esteroides(steroid'in yan etkileri) ya da zararları
 
bi gerizekalının kendi bedenine yaptığı salaklığı defalarca paylaşmanın anlamı ne anlamış değilim???...steroid ve synthol değil bu videonun konusu...gerizekalılık bence...
 
Üsenmeyıp mesajımdakı lınke tıklarsan bıraz yuzun kızarır belkı nasıl arastırma yapmıssın acaba bende yaptım hemen buldum.

Synthol dıye arat bıraz bılgı sahıbı ol.
 
Üsenmeyıp mesajımdakı lınke tıklarsan bıraz yuzun kızarır belkı nasıl arastırma yapmıssın bende yaptım hemen buldum.

Synthol dıye arat bıraz bılgı sahıbı ol sonra buradan serbest atıs yaparsın yıne.

Üşenmedim ben araştırdım bulamadım ama sen bulmuşsun sen daha eskisin benden hemde çok eski belkide senin zamanında atılmış bir video ondan sebep kolayca bulabildin.Bulsaydım bu video yu burda paylaşmazdım emin ol tekrarları bende sevmem.Bu arada ben aradım bulamadım sitede yok derken kendi adıma konuştum senin bulduğunu gördüm ama ben bulamadım demeye çalıştım.
 
Üsenmeyıp mesajımdakı lınke tıklarsan bıraz yuzun kızarır belkı nasıl arastırma yapmıssın acaba bende yaptım hemen buldum.

Synthol dıye arat bıraz bılgı sahıbı ol.

benim attıgım link farklı bir video o yüzden sordum adeta deri parcalamıs kendini bu kadar ileri gidicegini düsünemedim
 
Ben çok msj yazıpta bir lakap alacak salaklardan değilim.Ben hem bilgi birikimi olsun hem de bir arkadaşlık ortamı olsun diye buraya takılıyorum.Sıcak samimi bir yer olduğu için buraya takılıyorum.Amacımı farklı yönlere çekme.
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı