Steroid kullananlarda cinsel problemler. Karşı cinsle tavla mı oynayacağız ?

Arkadaşlar steroid kullananlarda cinsel sorunlar ve erkekliği kaybetme olayı hakkında bilgisi olan var mı ?

Ben steroide karşıyım ve kullanmayı düşünmüyorum ama merak ettiğim konu şu; Vücudu zaten sağlık için ve dikkat çekmek için yapıyoruz. Yani karşı cinsin dikkatini çekmek için thums: Fakat testisler öldükten sonra karşı cinsten biriyle muhabbet mi edicez anlamadım ?

forumda genç yaşta küre başlayan ve karşı cinsle benden iyi bilardo oynayan çok arkadaş var :D

ne sacma bı konu ve gerkesız

madem senın olayla alakn yok neyını merak edıyosun zaten kur yapan bunun yan etkısını bılmem nesını bılıyor

16 yasında ılk kurumu yaptım yılalrdırda hep yaparım son 3-4 ay harıc steroıdsız spor yaptıgımı bılmem

ne cınsel sorunum var ne bsıey

steroıd yuzunden olusna tetsıs kuculmesı gıbı problemler kalıcı degıldır yanı cınsle ıstekte azalma olayı olsa bıle kalıcı dgeıldır

zamnla duzelır

cok cok cok cok coooookkk ufak bır ıhtımal duzelmez belkı ama oda sorunu cozen baska ılaclarla cozulur eskıye donulur

herkesin ilaça verdigi tepki farklı olabilir normal agrı kesiciler gibi düşün , bazısı günde 10 tane agrı kesici alır hiçbir yan etki hissetmez , bazısı ise yarım tablet alır bütün yan etkilerini hissedebilir , anaboliklerde böyle , her alan erkekligini kaybedecek diye bişey yok , zaten kür bittikten sonra tedavi uyguluyorlar.....he çok mu masum kesinlikle degil , yanlış kullanımda veya aşırı dozda başa bela olabilme ihtimali yüksek , yabancı forumları okuyorum oradaki arkadaşlar buradaki steroid kullananlardan daha objektif , sayısız sertleşme sorunu yaşayan veya uzun süre erkeklik hissetmeyen var , türkiyede erkeklik cinsel organın işlevini yerine getirip getirmedigiyle ölçüldügü için , çokta samimi cevaplar bekleme

Vücudu zaten sağlık için ve dikkat çekmek için yapıyoruz. Yani karşı cinsin dikkatini çekmek için thums: Fakat testisler öldükten sonra karşı cinsten biriyle muhabbet mi edicez anlamadım ?

Ne alaka kardsm bu sporla uğraşan herkez karı kızın ılgısını cekmek ıcınmı yapıyor ? Neden genelleme yapıyorsun ki , gerçi konu saçma ben niye buna taktıysam.

Not: Sivri zeka biri çıkıpta erkekler ıcınmı yapıosn die laf sokmaya calısmasın sapına kdr heteroyum :)

kız tavlasında iddialıyımdır

yanı mesela ben kendımden ornek verım ebn bu sporu sırf zevkıne yapıorum

ole karı kzı ıcın bısey yapmama gerke yok zaten obez bıle olsam bır cok kızla bırlıkte olabılırım pek ole bır sıkıntım yok

aksamları su an kız arkadsım benım evımde yasadıgı ıcın ole bır yere cıkmıorum e zaten 7-8 den sonra canımda sıkılıor evde bende aksamları bır syler olsun dıye spora gıdıyorum

benı tanıyanlar ole pek ozenlı olmaıdgımı bılır yanı bu konularda zevkıne yapıorum

zaten ben bu sporu karı kız ıcın yapanları anlamıorum ne gerke var kı ayluık 200-300tl buraya harcıcagına gıt ustune basına guzel seyler al . bıd ekılo ver az duzgun olsun kılon gıydkleırn yakıssın zaten kızlar bakar sana

benım kolum bugune kadar son 4 senedır hıc 44 un altına dusmedı ama ben kaslıyım dıye ebnle brılkte olan bı kız bılmıorum yok zatne o tur bır kız turu

konu bastan asagı sacmalık zaten

ben steroıd almadıgı halde bu konuda yorumda bulunanları hıc anlamıorum yau sanane sen alıormusu hayır brak alanlar dusunsun

yanı bu zengının malı zuhurdun cenesını yorarmıs mısalı alanalr bu kadar konusmuyor arasında ama almayan herkez ooo masallah

ben cınsel olarak steroıd yuzndne hıc sorun yasmadım ama yasayan tanıdım tren yuzunden bı abımız sertlesme sorunu yasamıstı bı kac uzman gezdıkten sonra bır profesor kendı halıne brak 4-5 aya duzelır dmeıstı kı ole oldu zatne

dusen testo ve kuculen testısler maks 1 yıl ıcınd eskı halıne doner

kı su var cınsel gucle testıs buyuklugu arasında yada testosteron oranıyla testıs buyuklugu arasında bır baglantı yoktur

1) Bu sporu kendi beğenimiz ve kendimize olan saygımız için yapıyoruz, bunun başlığı var hatta çoğunluktan bu görüş gelmişti, hatta başlarken belki evet öyle bir niyetim vardı ama işin içine girince değişti tutkunu oldum şeklinde itiraflar bile vardı...

2) Streoidleri genelde genetik sınırımız bittiği zaman kullanıyoruz, yaşı genç olanlar (yani 15-20) ise daha sağlam bir alt yapı için alıyor.
Yani laf olsun diye iğne vurduğumuz yok!

3) Hayır karşı cinse ilgisizlik söz konusu değil kullananlarda hatta bazı kürler (hatta %90) tam tersi aşırı cinsel istek bile doğurur.
Cinsel istek kısmını geçelim, birde cinsel yeterliliğe bakalım; yeterlilik konusunda da hayır hiç bir sıkıntı olmaz Colemann ın kaç çocuğu var?!?!

selamun aleyküm abiler kardeşler ben tam 1 yıl önce rimabolan ve sustanon kullandım 250mg ve şuan başımda hayla gitmeyen bir dert var ben bunu 19 yaşımda kullandım şuan 20 yim ama cinsel isteksizlik çoğunlukla oluyor hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor ve tabi sperm azlığı da var bende peki bunların önüne nasıl geçebilirim kullanan ve bunları yaşayan yada bilen birşeyler yazar sa özel mesaj da olur çok çok sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler

Doktora görün
selamun aleyküm abiler kardeşler ben tam 1 yıl önce rimabolan ve sustanon kullandım 250mg ve şuan başımda hayla gitmeyen bir dert var ben bunu 19 yaşımda kullandım şuan 20 yim ama cinsel isteksizlik çoğunlukla oluyor hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor ve tabi sperm azlığı da var bende peki bunların önüne nasıl geçebilirim kullanan ve bunları yaşayan yada bilen birşeyler yazar sa özel mesaj da olur çok çok sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler

Back
Yukarı