Stefan Havlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bigbody
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vucut böyle olsun 100000 dolar borcum olsun :D

mükemmel estetik bir vücudu var...Hemde ultra estetik mükemmel...Herkese ideallerine ulaşması dileğiyle...

Stefan Havlik (Slovakia)

Bir kaç resim ekleyeyim severim bu arkadası

1297_3.jpg

905_3.jpg

309602B.jpg

f_279.jpg

middle_winner_sml.jpg

Adamın çok sağlam bir fücudu var,karın çok düzgün.Allah sahibine bağışlasın :D Bizede nasip etsin. :lol: Amin

üzerinde ne kadar emek olduğu belli vücudun. adam nakış gibi işlemiş :) böyle vücud yapsak eve sokmazlar herhalde :lol:

imrenerek baktığım nadir vücutlardan..işte budur dediğim bir tablo.. muhtemelen böyle bir vücuda sahip olmam çok zor ama yinede çok isterdim.. stefan havlik idolümdür süper bir vücut ...

muhteşem bir vücudu var stefanın bayağı emek vermiş kendisi günün birinde benimde böyle bir vücudum olsun isterim en azından böyle bir vücuda yakın bir vücut

işte hani ''ben böyle olmak sitemiyorum daha çok güzel bi vicut'' diyenlere idol olcak biri.hakikaten rüya gibi adam yaa.plajda düşünemiyorum bu adamı miknatıs etkisi yapıyordur

Ben de Stefan'ı plajda düşünemiyorum. Plaja girip çıkana kadar tüm gözler üzerinde olacaktır. İlgisiz görünmeye çalışanlar bile çaktırmadan bakarak takip etmeye çalışacaktır.
Hele bir de kazara Stefan yanımdan geçerse işte o an bittiğim andır :D
Devekuşu gibi kafamı kuma sokarım artık.

stefanı sokaktA görsem, kıskançlık krizine girerim, hatta fırsatım olursa yemeğine östrojen katarım.insanda bi kusur olur. bu adamı ne zaman görsem komplekse giriyorum :D

Back
Yukarı