standart bar ile 100 kg üzeri kaldıran oldu mu?

altec

Üye
olimpik bardan bahsetmiyorum.
piyasada satılan, voit,adler ,york gibi markaların standart barları var. 60 70 tl gibi fiyatlara satılıyor.
bu barlar ile 100 kg üzeri ağırlık kaldıran oldu mu?
merak ettiğim bunların limiti ne acaba?
ve eğiliyor mu fazla ağırlıkla deneyince? yoksa kırılıyor mu? kırılması baya tehlike demek olur. eğiliyor diye okumuştum daha önce bir yerlerde.umarım öyledir..

ürün için link
http://www.hepsiburada.com/voit-182...s.aspx?productId=sporvoit50&categoryId=387326

teşekkürler

Son düzenleme:
Technogym standart barıyla 120 kilo deadlift yaptım, 140 kilo bench yapan bir abide de herhangi bir eğilme falan olmadı bar oralı bile olmadı ağırlıktan, zaten 100 kiloda bile bir bar eğiliyorsa onu at çöpe gitsin

haklısınız ama techngym standart barı 250 dolarken ,voit bar 60 tl.
bu sebeple 100 kg a dayanamıyor olabilirler. ucuz materyalden yapılmışlardır technogyme göre mutlaka

Carrefour'dan aldığım barı 5 senedir kullanıyorum. 80 kiloya çıktım en fazla. Herhangi bir yamulma olmadı.

250 dolar değildir ya. Bizimkisinin plaka takma yerinin etrafı siyah plastikle kaplı böyle dönüyor hatta. Sitesinde barların resmi yok bulamadım bir türlü. O 250 dolar mıymış?

telefon açıp sormuştum technogym e.
350tl yada 250 dolar demişti. 200 cm standart bar.
ama bizim bar piyasadakiler gibi değil.yüksek ağırlıkla kullanabilirsiniz dedi.

telefon açıp sormuştum technogym e.
350tl yada 250 dolar demişti. 200 cm standart bar.
ama bizim bar piyasadakiler gibi değil.yüksek ağırlıkla kullanabilirsiniz dedi.

biraz sallamışlar gibi tamam ben çok mutluyum iyi kaliteli bir bar ama millet 350 liraya koca power rackler yaptırıyor :D

Back
Yukarı