[SSli]Erkeklerde meme ucu buyumesi-Jinekomasti

Meraba forum üyeleri ://
Ben 15 yasindayim boyum 1.66 kilom 50 .
Bir aydir body yapiyorum , tahminen 13 yaşımdan beri bu meme uçlarimda büyüme var . Gercekten görünüm olarak cok rahatsiz ediyor . Duş sonrasi ve dokununca sogukta v.b duzeliyor onun haricinde kotuler .18 yaşıma kadar beklemek yerine yapabilecegim herhangi bisey yokmu ? yardımci olursaniz sevinirim.

Eklentiler

• 2014-05-03 22.32.34.jpg
    2014-05-03 22.32.34.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 595
benimde böyle bi sıkıntım var soğukda kücülüyor sıcakda salıyor yada ucunu sıkınca düzeliyor bu cok insanda var benim ailem yüzünden ultrason cekemiyorum bi izin alsalar ultrason cektircem jinekomastiysem ameliyat olcam yaş sınırı yok 18 yaşına gelmek zorunda degilsin + sgk karşılıyormuş ücreti özel hastanelerse 1.500 3000 5000 tl arası istiyor

bendede böyle http://i.hizliresim.com/krZVVv.jpg

benimde böyle bi sıkıntım var soğukda kücülüyor sıcakda salıyor yada ucunu sıkınca düzeliyor bu cok insanda var benim ailem yüzünden ultrason cekemiyorum bi izin alsalar ultrason cektircem jinekomastiysem ameliyat olcam yaş sınırı yok 18 yaşına gelmek zorunda degilsin + sgk karşılıyormuş ücreti özel hastanelerse 1.500 3000 5000 tl arası istiyor

bendede böyle http://i.hizliresim.com/krZVVv.jpg
Yaş siniri olmayabilir ama kendi kendine duzelme ihtimali %95 diyorlar , hem ameliyat falan olmak istemiyorum baska bi yolu yokmi meselaa ilac vb kullanilamiyormu ?[DOUBLEPOST=1399148474][/DOUBLEPOST]Konu hakkinda bilgisi Olan yokmu

Son düzenleme:
malesef kendi düzelmez benim akrabamda cocuklugunda başlamış yaşı 50 hala duruyor ve gittikce ilerliyor kücük orandayken alınması herzaman daha iyidir yağ beyaz ve farklı bi doku eritemezsin bana şimdi doktor ameliyet edcem dese hemen olurum hatta aneztezisiz yeterki gitsin bu

o yağ tabakası erimez kardeşim sen kendine kacış yeri arıyorsun doktor diyor ameliyattan baska care yok jinekomastiysen değilsen 20 yaşlarına doğru geçer ama jinekomastiysen ameliyat olursun yada olmazsın hep senle beraber ağırlık gibi kalır

yalancı jinekomasti var 20 yaşlarına kadar geçer

hormon bozuklugu jinekomastı ameliyat şart

stroid kullananlarda erkek meme kanseri kız memesi gibi olur kurtulusu ameliyat

malesef kendi düzelmez benim akrabamda cocuklugunda başlamış yaşı 50 hala duruyor ve gittikce ilerliyor kücük orandayken alınması herzaman daha iyidir yağ beyaz ve farklı bi doku eritemezsin bana şimdi doktor ameliyet edcem dese hemen olurum hatta aneztezisiz yeterki gitsin bu

Jinekomasti genelde testesteron ile östrojen hormonlarının arası düzensizliği ile olur ve ergenlik döneminde bu düzensizlikler normaldir.Ergenlik döneminde olan bu durum yüzde 90 ihtimalle geçer yanlış bilgi vermeyelim insanlara ! 18-19 yaşına kadar bekle arkadaşım düzelmesse doktora git.

burda kimse sana diyemez jinekomasti yada bi sorun var doktordan baskası anlayamaz anlaşılsa stn kımse gitmezdi hastaneye sen kendini öyle bi kandırmıssınki kabullenemiyorsun

Konu başlığına bakarsan meme ucu diyor senin fotonda meme tamamen büyümüş ve yaşında benden buyuktur diye düşünüyorum. Her 3 erkekten 1 inde gorulebiliyormus. Sagdan soldan duyma laflarla millete laga luga yapma arastir biraz ogren sonra bişeyler yaz .

Back
Yukarı