Spordan sonra kullandığınız şampuanlar

Zamanında dusch das vardı bilen bilir. Ne olduysa piyasadan aniden yok oldu. Uzun zamandır bu şampuanın vermiş olduğu o hoş ve dinçleştirici etkiyi sağlayacak şampuan arayışına girmiştim.

Özellikle ''spordan sonra'' ibareli şampuanlar arasında en dikkatimi çeken, Sebamed Fresh Shower (Duş Jeli) olmuştu. Kokusu bile insanı ferahlatıyor.
Bu etkiyi veren içeriğindeki Allantoin denen bir botanik maddesidir.

Sizinde kullandığınız başka bir ürün var mı? Özellikle spordan sonra tavsiye edilen?

tek geçer, mentollü olması çok güzel rahatlatıyor duştan çıkınca
1258418235765_f.jpg

ben watsonstan aldıgım bır sampuan kullanıorum sanırım 3.99tl bır fıyatı var bence oldukca hos bır ferha kokuya ve gercektende kalıtelı sampuanlar kadarda ıyı bır etkıye sahıp saclar yumusak oluor ve bence spor sonrası ıcın hem ucuz hem kalıtelı :)

Palmolive aroma threrapy Yeşil çaylısı super oluyor bazende Adidas Active Volcano var o ikisi guzel sa icin mentollu herhangi bir sampuan guzel oluyor yazın

Onlarca şampuan denedim fakat şu ana kadar en memnun kaldığım ve şu anda kullanmkta olduğum şampuanın markası SCHAUMA (schwarzkopf) mavi olanı on numaradır gerçekten saçı temizlediğini hissediyorsanız reklamı iyi yapılmadığı iin pek bilinmez tavsiye ederim

yalnız arkadasımız ozellıkle spor sonrası ıcın dıye belırtmıs pıyasadakı tum şampuanlar yazılmıs:) yok mu ozellıkle rahatlatıcı etkılı bı urun :)

Back
Yukarı