Sporda Dinlenen Müzik Spor Performansımızı Olumlu mu etkiler? Olumsuz mu?

Spor Performansımızı Olumlu mu etkiler? Olumsuz mu?
Bazı Hocalarımızın fikirleri, sessiz ortamda yaptığımız sporda daha fazla verim almamızı, daha iyi odaklanmamızı ve bu sayede daha kaliteli antrenmanlar çıkarmamızı sağladığı yönünde
Bazı Hocalarımız ise gaza getirebilecek müziklerde daha kaliteli spor yapılabildiği daha ağır antrenmanlar çıkartılabildiğini söylemekte.
Sizin fikirlerinizide bilmek isterim.
Gönderi altında paylaşabilirsiniz.
Performansınızı arttırdığını düşündüğünüz Tavsiye müziklerinizide ekeleyebilirsiniz.

bence odaklanma ile alakalı. eğer antrenmana tamamen odaklandıysan müziği duymuyosun zaten. ama odaklı değilsen müzik az çok mutlaka motive eder. geçen türkçe pop çalıyodu mesela ve benim için kötü bi antrenman oldu.
tavsiyemde coolio- gangsta's paradise

ara sıra kafam sıkkın olduğunda takarım iyi olur bir şekilde o antrenman geçer ama şu spor salonlarında çalan pop ve aşk şarkıları çaldığında çileden çıkıyorum antrenman sırasında ne kadar duymasamda birden kafam bu saçma sapan şarkılara gidiyor

Ağırlık antremanların da kulak içi kulaklıklar basınç yarattığı için kulağa zarar verebilir diye bir şeyler okumuştum

Ağırlık antremanların da kulak içi kulaklıklar basınç yarattığı için kulağa zarar verebilir diye bir şeyler okumuştum
Kulak içi kulaklıklar günlük kullanım içinde sağlıksız. Elinizden geldiğince kulak üstü tercih edin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiye göre değişir bence ben mesela kulaklıkla spor yapınca odaklanamıyorum ama salonda çalınan müzik gayet motive edici olabiliyor.
Tam bir kas gelişimi için antreman esnasında çalıştırdığımız bölgeye beyin olarak odaklanmak önemli bir konu.

Jbl’in Bluetoothlu kulaklığıyla ct fletcherin motivasyon konuşmalarını dinliyorum. Ve dışarıdaki sesi almıyorum. Saçma sapan müzik çalan salonlar ve kekoların dolu olduğu salonda çok iyi oluyor. Ayrıca kulaklık takılı olduğu için [emoji442] kimse soruda sormuyor [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı