Merhabalar. 2010 Mart ayında vücüt geliştirmeye başlamıştım. Başladığımda kambur kilolu şekilsiz bir vücuda sahiptim. 2011 Mart'ında 7.5 kg vermiş ve oldukça düzgün bi görünüme ulaşmıştım fakat 2012 haziran ayında gittikçe iyiyken belimde başlıyan bi ağrı yüzünden antremandan ayrıldım. O gün ayrılırken son antreman oldugunu düşünmemiştim. O gün den sonra belimdeki ağrı her gün az çok ta olsa devam etti. Belimdeki sıkıntı geçer derken 7-8 ay kadar spora gidemedim. Fakat bir sabah uyandığımda tüm emeğimin kaybolmaya başladığını kaslarımın tamamen kaybolduğunu fark ettim. Tekrardan toparlamayı düşünürken belimdeki ağrı hala devam ediyordu. Bir ortopedi doktoruna gözükmeye karar verdim. Omurga yapımı kemik yapımı saglam buldu fakat çekilen MR sonucu Bel Fıtığı başlancıgı dedi ve ağırlıklı sporu yasakladı. Yüzme önerdi. Son 1 aydır yüzmekteyim bel ağrılarım azaldı fakat vücüdum tamamen küçüldü herşey kayboldu. Yüzme ilede ne derece toparlanabilir bilmiyorum. Eski resimlerime bakmak aynaya bakmak bile istemiyorum artık. Haftada 3 yüzmeye gidiyorum eski halime dönemiceğimi bile bile. spor'a ve aynalara küskünlüğüm devam ediyor...