benimki iki güzel kızı omuzlarıma oturtarak ayakta resim çekilmemdi. bir keresinde 150 kilo bench press te yardım istemedim 2. basışta bar altında kaldım. bir keresinde de suları kesip herkesi duşta sabunlu bıraktım![]()
kasıtlı kestim"bir keresinde de suları kesip herkesi duşta sabunlu bıraktım " umarım kasıtlı bir davranış değildiryanlışlıkla da kesebilirsin yani
kasıtlı kestimkamera falan yoktu salonda. vanalar duşakabinlerin yanında bir dolaptaydı. her kıza sürekli yazan bir hoca bozuntusu vardı adamdan yardım istedim squat hareketinde adam yardım ederken bir kız buna selam verdi bu da beni bırakıp kızın peşine takıldı. yüz üstü düştüm bar ensemde kaldı
ben de bir sinirlendim gittim bütün vanaları kapattım vana başlıklarını da söktüm. 5 kabinin 4'ü doluydu. bunlar böyle ne oluyor yaaaaa falan şeklinde kaldılar
![]()
birkeresinde yüksek tekrar aralığında çalışmıştım 15-20, çok kötüydü inşallah birdaha öyle saçmasapan birşey yapmam
Oha, yazık olmuş valla dediğin gibi bar sende kaldı ise. haketmiş diyeyim :/[DOUBLEPOST=1558509869][/DOUBLEPOST]
Kanka sen nickten kaybediyorsun birkere![]()
Ben şu dünyada Fırında Sütlaçtan daha kral bişey bilmiyorum![]()
Orası öyle de sen öyle biri değilsindir. Fırında Sütlaç ama oyun oynayan birisi olarak görsem yaratıcı nick derimBaşarılı
![]()
steamden ekle ozaman dotada 10 yıldır bu nicki kullanırım![]()
ben sporun elektronik haliylede ilgileniyorum sende başlamalısın e-spora.Kanka steam veyahut herhangi bir oyunda bağlantım yok![]()