Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu gün spora salonunda sinir olduğum bir olayı anlatacağım, bilirsiniz insana sürekli kasların erimiş veya kilo almışsın diyen tiplerden bir arkadaş var, eskiden beri spora salonunda görürüm, hatta bundan 1 sene kadar önce yine bana gelip kasların iyice erimiş demişti çok iyi hatırlıyorum. (Halbuki hiçbir fark yoktu) Neyse işte birkaç aydır görmüyordum, bu gün yine gördüm bana dedi ki bak senin damarların çıkmış sen artık kolay kolay kas yapamazsın, ilk başta damarın çıkmış deyince definasyonda olan biri olarak hoşuma gitti ancak sonra "Artık kasların git gide daha kötüye gidecek eskiden daha iyiydin" falan filan demeye başlayınca küfür etmemek için kendimi zor tuttum.
Valla en mantıklısı bu aslında, okuldan atılma riskini göze alabilsem haftada 1-2 kişiyi döverim mutlaka.. biri gelir yok karşim bak şuranı incitecen, biri der karşim kaç setin kaldı ( işin ilginç tarafı şu, adam mesela bench press yapmayacak, ama gelip benchte kaç setin var diye soruyor?), dumbelları kaptığı gibi aynanın ve dumbell setinin önünde harekete başlayan mı dersin, leş gibi kokan mı dersin, dedikodu yapmaya gelen mi dersin, kendisi bir bok olmadığı halde herkeste kusur arayan mı dersin, kendini hard bodyci sanan mı dersin, it sürüsü gibi troll troll muhabbetler ederek dolanan ve bir makineyi işgal eden orada muhabbet çeviren tayfalar mı dersin. var oğlu var, saymakla bitmez. Spor salonlarında neden böyle aptallıklar var gerçekten anlayamıyorum, aynı adamlar sokakta,derste bu kadar aptallık yapmıyorlar ama spor salonlarında resmen beyinleri yanıyor.
Bu tür insanlar her daim hayatın her alanında varlar ve olacaklar malesef. Çekemeyenler denir bu sürüye kısaca dostlar. Ve en güzel cevapta onları arada alaycı bir gülümsemeyle süzmektir [emoji57] İnanın çıldırıyorlar. Kısacası aldırmayın, motivasyonunuzu etkilemelerine izin vermeyin, ciddiye almadığınızı hissettirerek saf dışı bırakın. İyi forumlar.