Spor Haberlerinde Neden Kadın Sunucuyu Çıkarırlar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcan09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mcan09

Yeni Üye
bence kadınların güzelliklerinden faydalanıyorlar ve bunun reytinglere yansıyacağını düşünüyorlar.sizce ???

Zaten başka açıklamasının olabileceğini sanmıyorum..cinsel sömürü geniş bir kavram ve bu da onun bir yansıması..ticaret..elin gavuru demiş sex sells..yani cinsellik sattırır..

bugüne kadar bütün reklamlarda filmlerde hep kadınları cinsel obje olarak göstererek üzerlerinden prim yaptılar erkekler sırf daha cok baksın diye dar mini etek üstüne dar gömlekli ofsaytı bilmeyen kadınlara spor programları sundurdular

ilk defa bir reklamda erkekleri böyle gösterip kadınları hedef kitle olarak aldılar ve bi ilki başardılar biscolata reklamını bulan kişiyi alnından öpmek isterim :)

Zaten başka açıklamasının olabileceğini sanmıyorum..cinsel sömürü geniş bir kavram ve bu da onun bir yansıması..ticaret..elin gavuru demiş sex sells..yani cinsellik sattırır..

aynen diez üstadım...açık sözlü olmak gerekirse ben bile televizyon kanallarını gezerken spor haberlerinde kadın sunucuyu görünce anında kanal değiştirmeyi bırakıyorum.çünkü öyle kadınlar çıkarıyorlar ki insanın etkilenmemesi mümkün değil.adamlar akıllarını kullanıyorlar...bu heryerde var aslında...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:47 ----------

bugüne kadar bütün reklamlarda filmlerde hep kadınları cinsel obje olarak göstererek üzerlerinden prim yaptılar erkekler sırf daha cok baksın diye dar mini etek üstüne dar gömlekli ofsaytı bilmeyen kadınlara spor programları sundurdular

ilk defa bir reklamda erkekleri böyle gösterip kadınları hedef kitle olarak aldılar ve bi ilki başardılar biscolata reklamını bulan kişiyi alnından öpmek isterim :)

aynen theavangard.biscolota reklamı gayet başarılıydı ailemle izlerken bizimkiler ''adamlardaki kaslara baksana'' dediler :).kadınlar gerçekten cinsel obje olarak gösteriliyor bunun hepimiz farkındayız.misal bi erkek sunucunun haber yapması var birde kadın sunucunun benim tercihim tabiki kadın sunucunun haberini izlemektir.erkeklerden çok farklı olarak güzellikleriyle,mimikleriyle erkekleri geride bırakmayı başarıyorlar.sonuçta adamlar aklını kullanıyor,erkek sunucu çıkarırlarsa reyting oranlarının düşük olacağını biliyorlar...

Back
Yukarı