Soslu tavuk gogusu tarifim

Merhaba arkadaslar.
Yavan tavukdan sıkılanlar ara sira deneyebilir tadi cok guzel once tavuklari ince şekilde kesiyoruz tavaya dizecegimiz icin o bi kenarda dursun bi borcama legene vs biraz sut koyun ustune biraz zeytinyagi kekik salca veya domates sosu olabilir sonra birazda sogan suyu ekleyip karistirin tavuklar icinde 45 dk 1saat vs beklesin tavayi onceden biraz isitin sonra zeytinyagini surup pecete ile silin ardindan yuksek atese alip tavuklari yerlestirin arkasi hemen kizarinca diger tarafi cevirin orada kizarsin sonra atesi en kisiga alip 3 4 dkda bi cevirip pisirin ki ici sulu kalsin disi pissin muazzam.bi tat oluyor kesinlikle oneririm
IMG-20161213-WA0030.jpeg
IMG-20161213-WA0036.jpeg
 
Guzel tarif, goruntu de bomba.. sadece yag neden siliniyor onu anlamadim, gerci bu konuda bir baslik acmayi dusunuyorum

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
 
Guzel tarif, goruntu de bomba.. sadece yag neden siliniyor onu anlamadim, gerci bu konuda bir baslik acmayi dusunuyorum

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Amac az yag kullanmak oda tavada etin yanmasini onluyor tat vs amacla degil bunu tost makinasinda da yapabilirsiniz bitane yagli kagit pisirme kaginin arasina bunlari koyun tostu basin daha kolay
 
Back
Yukarı