Sormak İstediğim Birkaç Soru..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scraft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Scraft

Üye
Merhabalar.
Sormak istediğim birkaç soru var. Yardımcı olursanız makbule geçer.

Fitness'a başlamak gibi bir düşüncem var. 19 yaşındayım. Haftanın hemen hemen 5 günü salonda olmayı planlıyorum.

Boy: 180
Kilo: 77

Göbek yok ancak göbek ve bel kısmında yağlar var. Ben bunları yakmak için nasıl beslenmeliyim. Beyaz ekmeği kestim son 2 haftadır. Kepek ekmeği kullanıyorum. Çok yağlı besinler tüketmemeye çalışıyorum.

- İlk 1 aydan sonra protein ve aminoasit kullanımına başlamayı düşünüyorum. Sıkı bir şekilde çalışmakla beraber 5-6 ayda güzel bir vücut yapılabilir diye düşünüyorum.

Sizlerden yardım istediğim nokta bu boya göre ortalama kilo kaç olmalı?

- Ağırlıkta ziyade ilk 1 ay Kardiyo mı çalışmalıyım?
- Ve son olarak ta ilk 1 aydan sonra protein ve aminoasit almaya başladığımda herhangi bir olumsuzluk görülür mü? (Vücutta yağlanma, Gereksiz Kilo alımı gibi)

Cevaplarınız için Teşekkür Ederim..

fazlalıklardan kurtulmak istiyorsanız cardio düzenli beslenme ve ağırlık çalışması yapmalısınız üçünede önem vermelisiniz böylece fazlalıklardan daha çabuk kurtulur hemde sıkı ve güçlü vücudun olur
ek besinlere 1.ay gerek yok çok düzenli besleniyorsanız zaten hiç gerek yoktur ancak okul yada iş dolayısıyla beslenme konusunda az eksikler varsa 3 ay sonra kullanmalısınız zaten vücut geliştirmede beslenme çok önemlidir
abur cuburlardan uzak durunuz
uykunuza motivasyonunuzada dikkat edin 5-6 ay sonra tabiki düzenli çalışmayla sonuç alınır ama ne kadar alınır net bir şey yazamayız iyi sporlar

Merhabalar.
Sormak istediğim birkaç soru var. Yardımcı olursanız makbule geçer.

Fitness'a başlamak gibi bir düşüncem var. 19 yaşındayım. Haftanın hemen hemen 5 günü salonda olmayı planlıyorum.

Boy: 180
Kilo: 77

Göbek yok ancak göbek ve bel kısmında yağlar var. Ben bunları yakmak için nasıl beslenmeliyim. Beyaz ekmeği kestim son 2 haftadır. Kepek ekmeği kullanıyorum. Çok yağlı besinler tüketmemeye çalışıyorum.

Yeni baslayanlar bolumundeki beslenme tarzi yardimci olur.

- İlk 1 aydan sonra protein ve aminoasit kullanımına başlamayı düşünüyorum. Sıkı bir şekilde çalışmakla beraber 5-6 ayda güzel bir vücut yapılabilir diye düşünüyorum.

Supplement konusu ile ilgili yaeni baslayanlardaki sabit basliklari okuyunuz

Sizlerden yardım istediğim nokta bu boya göre ortalama kilo kaç olmalı?

Kilo yerine yag orani olarak yuzde 10-15 arasi fit bir gorunume sahip olacaktir. 80 kilo civari %10 yag orani ornegin kasli ve fit oalcaktir,

- Ağırlıkta ziyade ilk 1 ay Kardiyo mı çalışmalıyım?
Agirlik+cardio yapiniz
- Ve son olarak ta ilk 1 aydan sonra protein ve aminoasit almaya başladığımda herhangi bir olumsuzluk görülür mü? (Vücutta yağlanma, Gereksiz Kilo alımı gibi)

Forumda arastirma yapiniz, bu konular cok konusuldu

Cevaplarınız için Teşekkür Ederim..

Cevaplar ayri renklerle aralarda

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı