Sol Kol Triceps Sakatlanma

Selam arkadaşlar helllooo

Foruma yeni üye oldum ve son zamanlarda yaşadığım sakatlanmayı sizlerle paylaşıp bilgi almak istedim.

Sol kol tirceps imde yaklaşık 3 ay önce triceps hareketi çalışırken sakatlanma oldu. kolumu 1 ay kadar dinlendirdim fakat ağrı geçmedi.

Kolumdaki ağrıyı tarif etmem gerekirse ; günlük yaşantımda beni etkilemiyor fakat itme çekme gibi hareketlerde yine ağrı kendini hissettiriyor.

Ağrının bulunduğu tam nokta sol kol triceps te , direseğin üstünde . Dirsekle yada omuzla ilgisi yok.

Acıbadem hastanesinde MR çekildi ve 15 Seans Fizik Tedavi yapıldı , ağri azaldı fakat kaybolmadı .MR da kas yırtığı yoktu.

Bende yüzme yaparak kolumdaki ödemi ve zorlanmayi geçirmeye çalıştım . Fakat geçen gün sporda 5kg ağırlıklarla makinalarda tekrar çalışmayi denedim ama ağri yine ordaydi.

Bugün doktar Nejat Güney e gittim fakat bu ağri için bir ilaç yazamayacağini ve bana ufak ağirliklarla çalişarak ancak kolumun düzelebilceğini söyledi.

Sizce ne yapmaliyim ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .

Teşekkürler

Tolga

lanet olası ağrı bende de var hemde uzun süredir tam bahsettiğin yerde bana sanki tendon gibi geliyo 1 1.5 sene önce başladı o sıralar deca aldım kısa sürede geçti bittikten sonra ara ara gene yaptı ama şu an gene başladı 1 hafta falan arka kol yapmadım çok düşük kilolarla acı çeke çeke yapmak zorunda kalıyorum

Back
Yukarı