Sol Bilek Agrisi

Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum bilegimi güçlendirmek için bir hareket yaparken yaklasik 3 ay önce sol bilegimi incittim. Son zamanlarda pek ağrı yoktu ama ağır barbell curl ve skullcrusher yapmıyorum. Dün ez bar aldim bilek için daha iyi olduğundan ama düşük kilo ile skullcrusher yaparken ve cgbp de bari aşağıya indirirken sol bileyim aciyor. Ne yapmam lazım tavsiyesi olan var mi?
 
Bileklik kullanabilirsiniz. Bende aynı sorun var. Çok ağır gireceğin zaman bilekliği biraz sıkıyorsun, çok yararı oluyor. Ama bileğin güçsüz kalıyor, bileklik destek olduğu için. Tabi önce bir doktora gmrünün derim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Düz bar ile curl benimde bileğimi ağrıtıyor ve çoğu kişininde. Z-bar ile yapabilirsin veya dumbell ile çalışabilirsin. Ağrı devam ederse zorlama doktora görün veya başka alternatifler bul bence. Vücudun tersine gitmemek lazım.
 
Back
Yukarı