Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boks. sokakta karşıdaki kişi sana tekme atıcak fırsatı vermeyebilir, boğuşma olabilir yani sokakta tekniğine göre dövüşülmez zaten sende o esnada konuşturursun yumruklarını
Boks. sokakta karşıdaki kişi sana tekme atıcak fırsatı vermeyebilir, boğuşma olabilir yani sokakta tekniğine göre dövüşülmez zaten sende o esnada konuşturursun yumruklarını
Karşıdaki kişi tekniğe göre hareket etmez yani karate, tekvando gibi. Boksun teknikleri sokakta daha etkili olduğunu düşündüğüm için boks yararlı diyorum
Herkes kendi disiplinini savunacaktır ben sana net bir şekilde ifade edeyim. Bütün dövüş sporları sokakta işe yarar ama en etkilileri kickboxing, muaythai, mma, bjj'dir. Diğerleri sonradan gelir.
Hangi dövüş sanatıyla ilgilendiğinden daha önemli olan bir başka konu antrenörün kim olacak. Kesinlikle hayatı boyunca ringe çıkmamış, şampiyonluğu olmayan insanlardan eğitim alma derim.
Sparring'i olan bahsettiğim disiplinlerden birisine yönel.