Smith Machine Squat?

Arkadaşlar Smith Machine Squat birkaç yerde yapılmamasını duymuştum ama nedenini araştırmamıştım? Neden acaba bilen varsa yazabilirmi? Smith Machine'de Squat yapılır mı? Yani yapılır tabiki biliyorum ama eksiği veya zararı ne merak ediyorum niye yapılmasın diyorlardı.

Arkadaşlar Smith Machine Squat birkaç yerde yapılmamasını duymuştum ama nedenini araştırmamıştım? Neden acaba bilen varsa yazabilirmi? Smith Machine'de Squat yapılır mı? Yani yapılır tabiki biliyorum ama eksiği veya zararı ne merak ediyorum niye yapılmasın diyorlardı.
squat doğal kabiliyetlerimizden birisi olduğu için gerekli dinamik hareketler onu daha etkili yapmamız için gereklidir genel olarak mobilite denilen hareket kabiliyetlerini kısıtlıyor smith mac ve senin denge sağlamana dengeyi yönetmene olanak tanımadığı için sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilir bilekten çevirerek bırakma işide sakat eğer salonunnda rack yoksa bunu forumda arama yaparak bulabilirsin doluysa falanda bekleyeceksin yada db la yapabileceğin squatlar mevcut çok fazla detaya girmeden anlatmaya çalıştım zaten eğer tatmin olmazsan araştırıp daha iyi bilgilere ulaşabilirsin genel ve doğrusu budur saygılarımla.

Öncelikle cevabin için teşekkür ederim. Ancak bunu forumdaki çok kişiye sormuştum örnek olarak bu kişiler Ackres, Yellow.Canary ve PinkZeppelin gibi ve şuanda Goblet Squat yapıyorum. Military Press yerine Dumbbell Shoulder Press yapıyorum. Şuan 7.haftamdayim.

Back
Yukarı